Željko Brkić pozajmljen Kaljariju

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.01.2015.
20:21
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Željko Brkić konačno će dobiti priliku da stane na gol i dobije veću minutažu pošto je Kaljari potvrdio da je angažovao bivšeg čuvara mreže Vojvodine a člana Udinezea.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Prvog dana nove godine preneli smo informaciju da se Željko Brkić (28) nalazi na radaru Kaljarija i da su Sardi spremni da angažuju srpskog golmana.

U petak je na zvaničnom sajtu Kaljarija potvrđeno da je sa Udinezeom postignut dogovor i da će Željko Brkić do kraja sezone nastupati za klub sa Sardinije kao pozajmljen igrač.

Srpski internacionalac ponikao je u Vojvodini za koju je nastupao u periodu od 2004. do 2011. godine a seldiba u Udineze nije se ispostavila kao najbolja odluka.

Premda je u klubu sa "Friulija" na momente dolazio do mesta među stativama povrede su učinile svoje pa je u tekućoj sezoni ostao u senci Grka Karnezisa.

U nastavku sezone Brkić će se naći na pravom iskušenju pošto se Kaljari nalazi u zoni ispadanja i nema sumnje da će Sardima biti potreban sjajan golman kadar da do kraja šampionata popravi učinak odbrane koja je trenutno druga najlošija u Seriji A sa 34 primljenih golova.

Kaljari se nakon 17 odigranih utakmica u Seriji A nalazi na 18. poziciji na tabeli sa 12 osvojenih bodova a Brkić će priliku da debituje imati u nedelju kada na "Sent Eliju" stiže Ćezena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke