Zemljotres Ronaldo, novi "Pogback"!?

Autor: Boris Jovanović
subota 13.03.2021.
09:39
Izvor: Sportske.net

Leto nas izgleda priprema za tektonske promene...

 EPA/Daniel Dal Zennaro
EPA/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

U Španiji su se baš zagrejali za priču, kako smo i pisali, sve je na Ronaldu.

Ako bi se verovatno najbolji igrač u istoriji "Los Blankosa" odlučio na povratak na mesto uspeha, "AS"i "Marka" tvrde da ne bi bilo nikakvih problema. On je u dresu Merengesa dao 450 golova na 439 utakmica, legat koji je ostavio pre tri godine ostao je netaknut.

Naravno, morao bi da pristane na smanjenje plate, ali navodno Kristijano posle kritika u Italiji i nove eliminacije iz Lige šampiona želi da ode. Junajted i PSŽ nisu realne opcije, niti bi mogli da stanu na put Madriđanima, ako Ronaldo odluči da ode.

Real je za njega uzeo 100 miliona, platio bi ga simbolično, tridesetak, jer Juventus želi da se oslobodi poslednje sezone njegovog ugovora koji je oko 55 miliona bruto.

Realu bi dovođenje Ronalda pomoglo da prebrodi sledeću sezonu jer bi u tom slučaju mogli da čekaju da Mbapeu istakne ugovor, kao i da Dortmund bude sprema da proda Halanda. U stvari, u dogovoru sa igračem, on bi mogao da odbije sve ponude na leto, ostane u Bundesligi i zatim se za 75 miliona, kada klauzula bude aktivirana preseli na "Bernabeu" što i jeste njegova želja.

Tako bi Perez jeftino napravio drim-tim, jasno, Ronaldo bi ostao još par sezona, ako se vrati, a onda se povukao ili otišao u Ameriku. Možda bi mamac mogao da bude i direktorsko mesto u klubu, ili bi eventualno sledio Zidanov put.

Sve su to kombinacije, ali mediji zaključuju kako je jedino potrebno da Ronaldo poželi da se vrati u Real, sve ostalo će biti lako.

Šta planira Juve?

Sa novcem koji bi sačuvali od Ronalda, mogli bi da konačno, godinu dana pre isteka ugovora vrate Pogbu u Juventus, da zaigraju na kartu Dibale, ali i dodatno podmlade tim. Izgleda da je napravljen presek i donesena odluka da se stara garda povuče, odnosno da Kjeza, De Liht, Dibala, Kuluševski, eventualno Pogba i još par igrača (žele silno i Auara iz Liona koji bi rado u Torino) bili sjajan novi početak. Pirlovo mesto se ne dovodi u pitanje, osim ako rezultati ne budu toliko loši do kraja, da se Juventus ne plasira u Ligu šampiona, što je ipak teško verovati.

Da li ćemo videti senzacionalne povratke Ronalda i Pogbe?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Sunday, 14.03.2021
02:47

'Platio bi ga simbolično, tridesetak m€...' 😂😂😂 To bi se zvala 'simbolika', slupati 30m€ na nekoga ko ne vredi ni 3m€. 😂

avatar
deki trbic
Saturday, 13.03.2021
19:38

Ovo bi bilo odlicno za njega...realno nije trebao ni da odlazi...ali za sve je kriv PEREZ sto je otisao...xD

avatar
Mare91Inter
Saturday, 13.03.2021
10:29

Hahahhahahaha Ronaldo da krene Zidanovim putem. Na čemu si ti što si sročio ovaj tekst ?