Zidan rešio još jedan problem, gotovo pa savršen prelazni rok! Jedno, ali dragoceno, pojačanje!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 01.09.2020.
09:28
Izvor: Sportske.net

Da nije otpisanog Velšanina, ovo je za čistu "desetku"!

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Još jedan problem manje, Real je rasčistio stvari, Rodrigez je pred vratima Evertona, a Sebaljos će ostati u Arsenalu, Arteta je dobio svoje, ali ne i šansu da otkupi španskog reprezentativca. Dakle, on ostaje još jednu sezonu, ali bez mogućnosti da postane igrač "Gunera".

Time je Zidan skinuo još jedan problem, odnosno razrešio novu nedoumicu, praktično ostao je samo Bejl.

On se, kako reče bivši igrač Reala, Alvaro Benito, pretvorio u maskotu tima, da ne kažemo karikaturu, neće otići, iako trener ne računa na njega. Iako Zidan insistira da mediji prave probleme i da nije ništa lično, ipak sama činjenica da Bejl nije ni putovao na meč protiv Sitija je dovoljna, uz to, on je potpuno nezainteresovan.

Sukob tinja godinama, kulminirao je nakon nekih izjava Bejla britanskim medijima u kojima je tvrdio da ga Zidan ne pušta da igra, iako nije povređen. To je bilo suprotno dogovoru prošlog leta da zakopaju ratne sekire i od tada se Velšanin retko pojavljivao u timu.

baner

Kada se sve sabere, Real je do sada (tek čekaju transfer Rodrigeza) prodao igrače za više od 80 miliona evra, ostale je ustupio, Kubo, Rejnije, Valjeho, su na pozajmicama, Marijano čeka transfer u Benfiku, Borha će u neki od španskih klubova.

Brahim Dijaz je prodat Milanu, sa pravom ponovnog otkupa, a izgleda da će Isko ostati, kao i Jović.

Praktično jedino pojačanje biće Martin Odegard koji se vratio godinu dana ranije iz Sosijedada, jer je potreban klubu. On je posle kaljenja u Holandiji i Baskiji sada na treninzima, propušta zbog povrede mečeve Norveške u LN, ali će igrati protiv Srbije.

Mnogi su vrteli glavom nakon njegovih prvih partija u Realu, svojevremeno je debitovao protiv Hetafea zamenivši Kristijana, dokazivao se u Holandiji. Ali, partije u Sosijedadu su razvejale sumnje, jedan od veterana je gledavši ga ne treningu juče poverio "Marki" da će biti ogromno pojačanje.


Baner ostale lige

Ne zaboravimo, vratio se Odriozola sa pozajmice Bajernu, zbog toga je prodat Hakimi Interu, Baskijac će biti alternativa za Karvahala koji je čovek od poverenja Zidana.

Na klupu će povratnik Lunjin, mladi ukrajinski golman, kao zamena Kurtoi, a prodaje će upotpuniti Reguljon, Mendi i Marselo su levi bekovi, ali bi momak koji je bio u Sevilji mogao da ode ponovo negde, priča se čak o Juventusu i Junajtedu, na sezonu ili dve, kako bi sticao iskustvo, na njega računaju umesto Marsela za par godina.

Dakle, osim Bejla, savršen prelazni rok, što je hteo Perez je učinio, prihodi od prodaja će biti veći od 100 miliona evra, uštede će biti na platama, osim što je Velšanin kamen u cipeli, košta sa porezima oko 35 miliona godišnje i ima ugovor na dve godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Max
Tuesday, 01.09.2020
13:39

У Енглеској се сви појачавају, ако Мурињо и Леви мисле да иоле буду конкурентни, нека дају Бејлу ту плату и нека га уклопе са Кејном и Соном.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 01.09.2020
10:05

Odlično sto je selektovana ekipa, odstranjen visak igrača.... pripreme za leto 2021. su počele i bum na tržištu...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 01.09.2020
09:57

Brahim dolazi na pozajmicu sa pravom otkupa, nece (odmah) biti prodat.