Ziješ ide iz Čelsija - Stigao "poseban" poziv!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 22.01.2023.
12:15
Izvor: Sportske.net

U priči je i Barsa.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Pisali smo jučeda je marokanski fudbaler Hakim Ziješ na "izlaznim vratim" Čelsija i da je Barselona navodno ponudila Franka Kesija "plavcima" kako bi se ofanzivac u razmeni preselio na "Kamp Nou".

Danas nam pouzdani italijanski novinar Đanluka Di Marcio donosi ekskluzivnu informaciju da je Roma koju sa klupe predvodi Žoze Murinjo kontatktirala Ziješovog agenta i predočila mu mogućnost da se njeog klijent preseli na "Olimpiko".

Ovaj potez Rome verovatno je prouzrokovan željom Nikola Zaniola da napusti "Večni grad". Naime, jedan od najboljih igrača Rome želi da po svaku cenu napusti "vučicu", zbog čega je izbačen iz tima za utakmicu protiv Specije danas u Seriji A, a Italijan bi najradije transfer u Totenhem kod Antonija Kontea.

Ono što potencijalno koči prelzak 29-godišnjeg Ziješa u Romu jesu njegova velika primanja u Čelsiju. Ofanzivac zarađuje 6.500.000 evra godišnje na "Stamford bridžu", a te pare italijanski klub ne može da mu ponudi.

Ziješu ugovor sa Čelsijem ističe na leto 2025. godine, njegova vrednost procenjuje se na oko 20.000.000 evra, ali će teško "plavci" dobiti toliki novac od transfera, jer se Ziješ, blago rečeno, nije proslavio ove sezone u Engleskoj, na 15 prvenstvenih utakmica nije postigao nijedan pogodak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke