Zimska pijaca (7. januar): Zidan ruši snove Realu? Pogba i nepristojna ponuda, Njuka se ne šali

Autor: Milovan Longinov
petak 07.01.2022.
20:00
Izvor: Sportske.net

Šta se sve danas dešava na fudbalskoj pijaci?

Povezane vesti

Prelazni rok je već sada u punom jeku i deluje da bi ovo mogao da bude jedan od zanimljivijih u poslednjih nekoliko godina. 

Današnji dan, 7. januar, još kako je buran na fudbalskoj pijaci, jer su transfere ostvarili Kiran Tripije, Filipe Kutinjo, dok su vruće teme Erling Haland i Kristijano Ronaldo.

Lil je odredio cenu za pouzdanog holandskog defanzivca Svena Botmana i ona iznosi 40 miliona evra. Francuski klub ga neće pustiti za manju sumu, a videćemo da li će to biti dovoljno primamljivo Njukaslu da odreši kesu ili će se okrenuti drugim opcijama.

Divok Origi polako privodi kraju misiju na "Enfildu", a prema informacijama koje stižu iz Engleske blizu je prelaska u Fenerbahče koji mu je ponudio izvanredne uslove.

Iz Španije nam stižu informacije da je i Totenhem rezervisao opciju da na leto kupi Filipea Kutinja iz Barselone. Brazilac će do kraja sezone provesti na pozajmici u Aston Vili, ali osim mogućnosti da i od leta ostane u Birmingemu, pojavila se opcija da se preseli u severni London.

Milan je kontaktirao Totenhem ne bi li na pozajmicu doveo 23-godišnjeg štopera Tangangu, ali je engleski klub raspoložen isključivo za prodaju fudbalera i traži obeštećenje od 25 miliona evra.

Votford je kompletirao transfer Eda Kajembea iz belgijskog Eupena. Ovaj vezista je potpisao četvoroipogodišnji ugovor sa engleskim timom.

Posle pet meseci, Atletiko Mineiro i Dijego Kosta se rastaju!

Njukasl ne odustaje! Spremna je pojačana ponuda za defanzivca francuskog šampiona.

Zinedin Zidan je pred novim poslom, a šta bi to moglo da znači za Real Madrid?

Pep Gvardiola je takođe ušao u trku, a to se tiče i raspleta situacije oko Dušana Vlahovića.

Da li će Pol Pogba prihvatiti ovu ludačku ponudu?

Odlazak Kutinja samo je još jedan korak ka Erlingu Halandu, a Florentino Perez je spreman da odigra neočekivani potez i pošalje Norvežanina u Barselonu!

Filipe Kutinjo je tačno četiri godine nakon dolaska u Barselonu, otišao u Aston Vilu. Ipak, Barsa je i pored njegovog odlaska u problemu.

Njukasl je započeo novu eru, stigao je Englez, to je tek početak, naredno pojačanje će odjeknuti još više.

Kristijano Ronaldo je nezadovoljan, sve ukazuje na to da će doći do rastanka sa Mančester Junajtedom posle samo godinu dana.

Sergej Milinković-Savić je i dalje na ceni, ko će ovo platiti i kada?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke