Zimsko spremanje u Junajtedu, Oleov plan, sedmorica za jednog!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 19.09.2021.
09:33
Izvor: Sportske.net

Šta je smislio Norvežanin i koliko je realno?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Danas Junajted igra protiv opasnog Vest Hema i svog bivšeg menadžera Mojesa, i dalje dosta nedoumice stvara poraz u Bernu od Jang Bojsa. Ono što se potencira je da su suviše poleteli posle dolaska Ronalda i lake pobede protiv Njukasla i da je Švajcarca bila "susret sa istinom".

Ipak, čini se da je to prestrogo, ali sa druge strane duel protiv "Čekićara" bi mogao da opovrgne ili da da na značaju tim tvrdnjama.

Ono što je sigurno je da Solskjer sprema veliku čistku. Igrači koji su preživeli leto, neće dočekati drugi sezone u Junajtedu. Ali, to su želje kluba, sa druge strane, fudbaleri su pod ugovorima i neće se odreći velikih primanja.

Prema planu norveškog menadžera, Fil Džons, Baji, Dalot, Telješ, Marsijal, Lingard, Doni Van de Bek bi trebalo da odu. Biće teško vratiti i deo uloženog, recimo u Holanđanina, a što se Marsijala tiče, ima veliku platu i mada postoji interesovanje, takvi se transferi retko dešavaju u januaru. Moguće su i pozajmice, ali sa obaveznim otkupom, videćemo kako će se sve završiti.

Novac koji bude skupljen Junajted planira da upotrebi za dovođenje Deklana Rajsa. Oni bi u posao sa Vest Hemom ubacili i Lingarda. Ovaj fudbaler je odigrao odlično za tim iz Londona prošle godine, želeo i da pozajmica bude pretvorena u ugovor sa "Čekićarima", ali ga je Ole ubedio da će imati šansu. Ipak, stigao je Ronaldo, Lingard je u ligi i pre toga igrao malo, ukupno 28 minuta do sada, što je i dobro u odnosu na Van de Beka koji je sakupio pet minuta. Šalimo se naravno, ali pomenuti igrači nemaju budućnost na Old Trafordu, osim Rajsa, na zimu, Junajted cilja Halanda kome će Kavani napraviti mesto, a planiraju dovođenje još par spoljnih igrača kao alternative za Van Bisaku i Luka Šoa. Prvo ime je i dalje još jedan engleski reprezentativac, Tripije, za koga je Atletiko letos tražio prevelikih 40 miliona evra. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manchester UTD
Monday, 20.09.2021
19:10

Глупо је ово осмишљено, ако је уопште тачно...