Žiru odlazi po novu titulu?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 26.12.2019.
12:30
Izvor: Sportske.net

Francuz je prvi na izlaznim vratima "Stamford Bridža".

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Frenk Lampard je letos preuzeo "Plavce" i rešio da šansu ukaže mlađim igračima.

Tako je prvi špic Čelsija preko noći postao Temi Ejbraham, a engleski napadač nigerijskih korena je Lampardu uzvratio na poverenju golovima, postalo je jasno da su "Plavci" dobili sjajnog golgetera.

Tako je Olivije Žiru potpuno pao u drugi plan, upisao je tek par nastupa i jasno je da će šest meseci do isteka ugovora napustiti klub.

Želja 34-godišnjeg napadača je da se nađe na Evropskom prvenstvu narednog leta, a da bi to uradio mora najpre da pronađe klub u kojem će sticati formu za kontinentalnu smotru, kako mu je naložio i selektor Dešam.

Pisalo se o Interu, ali i madridskom Atletiku i Borusiji Dortmund, a sada je iskusni Francuz dobio ponudu da se bori za titulu u Škotskoj.

Naime, Glazgov Rendžersi, koje sa klupe predvodi Stiven Džerard, žele da prekinu dominaciju Seltika, pa veruju da bi sa velikim pojačanjem u vidu Olivijea Žirua mogli da zbace četu Nila Lenona sa trona.

Stivi Dži u napadu ima Alfreda Morelosa i iskusnog Džermejna Defoa, zainteresovan je da doda i drugačiji profil u vidu iskusnog Francuza, koji bi bez sumnje značajno pojačao šanse ekipe sa "Ajbroksa" za osvajanje titule.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 26.12.2019
14:01

U sadasnjem Celziju za Zirua,Pedra, pa i Alonsa moze se reci nema mjesta u ekipi.Alonso je koristan u formaciji sa 3 nazad kao wing back ali pitanje je koliko ce se to igrati u Celziju .Emerson jednostavno bolji kao standardni bek jer je brzi i bolji u oba pravca, ja nemam nista protiv da Alonso ostane ali mislim da i on bi vise gledao da igra negdje gdje ce biti standardan.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 26.12.2019
13:52

Eto pored Intera, A.Madrida,Liona... on ce ici u Skotsku, hahah.

avatar
RocknRolla
Thursday, 26.12.2019
14:41

Zasto da ne ode negde gde ce biti prvi izbor i boriti se za trofeje? Njemu je samo potrebno da postigne veci broj golova da bi otisao na evropsko,bolji mu je ovo izbor nego da klupu Celsija zameni klupom Intera ili Atletika.

avatar
1905
Friday, 27.12.2019
23:54

Taj Morelos je postigao, mislim 28 golova ove sezone. Upisuje se u strelce svakih 80 min. Rekao bih da bi Žiru i tamo bio rezerva. Ne treći izbor kao ovde već drugi. Ali to je Škotska..

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 26.12.2019
18:37

RocknRolla a kao u ova dva tima nebi bio prvi spic?

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 26.12.2019
17:25

Ma otice on u jaci klub recimo Inter i imat ce sanse i te kako.