Zlatan dobio "specijalnog" naslednika u Milanu!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 15.05.2022.
09:35
Izvor: Sportske.net

Dolazi li vreme "Rosonera"?

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Fudbaleri Milana na korak su od osvajanja "Skudeta", prvog još od 2011. godine. Večeras im je potrebna pobeda na "San Siru" protiv Atalante da dođu do 19. titule u italijanskoj Seriji A.

Dok euforija trese Milano, uprava kluba doliva ulje na vatru pred meč decenije. Kako javlja ugledni sportski novinar Fabricio Romano, pregovori između uprave "Rosonera" i Liverpulovog napadača Divoka Origija u završnoj su fazi, kao da se čeka osvajanje trofeja pa da se objavi još jedna radosna vest u Milanelu.


Origi je još ranije obavestio upravu kluba sa "Enfilda" da neće produžiti ugovor i da će pronaći novi klub za narednu sezonu kao slobodan igrač. Pregovori između njega i Milana trajali su proteklih meseci, a sada je ostalo da se samo finalizuju i  poslednji detalji ugovora, pa da 27-godišnjak iz Belgije i miljenik "Kopa" postane prvo pojačanje slavnog italijanskog kluba.

Belgijski napadač dugo je na "Enfildu", još od 2014. godine, ali nikada nije imao glavnu ulogu u mnogobrojnim uspesima ekipe Jirgena Klopa, ipak neki njegovi golovi pamtiće se dugo u Liverpulu. Onaj u senzacionalnom preokretu protiv Barse za finale Lige šampiona i pogodak za 2:0 u finalu protiv Totenhema, kojim je Liverpul stavio "pečat" na titulu najboljeg na "Starom kontinentu".

"Džoker" Liverpula trebalo bude prva opcija u Milanu kod Stefana Piolija, jer Zlatan Ibrahimović ulazi u petu deceniju života, a ni drugi napadač Olivije Žiru nije baš u "cvetu mladosti".

AdmiralBet daje "jaku" kvotu 1,80 na šampionski trijumf Milana večeras protiv Atalante. Trebalo bi je iskoristiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke