Zlatni kavez na "Bridžu" - Rekordno pojačanje hoće da ide, kako kada ima ugovor do 2032?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 06.02.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Doneo je lošu odluku.

EPA-EFE/ISABEL INFANTES
EPA-EFE/ISABEL INFANTES

Povezane vesti

Umesto da ode u Liverpul, otišao je u Čelsi i zakucao se ugovorom do 2032. godine, te sada želi da ode, postavlja se pitanje - kako?!

Enco Fernandez je nezadovoljan u Čelsiju i svom agentu je poručio da mu potraži opcije, ali su šanse za njegov odlazak praktično nemoguće.

Argentinac je stigao u Čelsi posle očaravajućih partija na Mundijalu u Kataru za tada rekordnih 120 miliona evra, koje nije opravdao. 

Zapravo, malo ko je od skupocenih pojačanja i mogao da opravda uloženi novac u bez ikakvog reda sklepanom timu, koji je skup igrača bez lidera i jasne ideje na terenu.

U takvoj situaciji, ni Enco Fernandez ne ume da pokaže šta zna, već deluje kao pogrešna investicija.

Problem je, kao i kod većine igrača Čelsija koji su došli sa ovom upravom, dužine ugovora, a gotovo svaki ima ugovor do 2030. ili čak 2032. kao što je slučaj sa Enco.

Čelsi ne može da ga pusti tako lako zbog uloženih 120 miliona evra, niti neko može da ponudi Encu primanja koja je dobio na "Stamford Bridžu".

U prevodu, Enco je ostao zarobljen u zlatnom kavezu na "Stamford Bridžu" i ostaje mu da se nada da će Poketino ili neko drugi, uspeti da napravi konkurentan tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke