Zlato u drugom planu, Mesi potisnuo uspehe Španaca

Autor: Aleksandar Golubović
petak 06.08.2021.
08:51
Izvor: Sportske.net

Vest o odlasku Argentinca glavna tema.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

U danu kada su španski sportisti obezbedili dve medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, vest koja je zasenila njihov uspeh bio je odlazak Lionela Mesija iz Barselone, nakon 17 godina u prvom timu.

Medalje u karateu i sportskom penjanju na veštačkoj steni verovatno sa oduševljenjem su prihvaćene u Španiji, ali u tri najtiražnija sportska lista potpuno su potisnute u drugi plan zbog Mesija.

Marka je jutros osvanula sa naslovom: "Barselona je pustila Mesija da ode", a u tekstu se objašnjava da klub nije mogao da odgovori na nova pravila La Lige kada je reč o ugovoru za najboljeg igrača. Ističe se nezadovoljstvo odlukama španske lige, a slično je raspoloženje i u Real Madridu.

AS je prekrio gotovo celu naslovnu stranu Mesijevim licem, a naslov je još kraći nego u Marci i glasi: "Ne nastavlja" i naravno da kao najveću odgovornost za to tereti propise La Lige, a na udaru je naravno i prvi čovek takmičenja Horhe Tebas.

Katalonski Sport stavio je Mesija u crnu pozadinu, sa rukama na kukovima i naslovom: "Drama, Mesi ide", gde se takođe potenciraju ekonomske prepreke koje su onemogućile nastavak saradnje. A budući da list dolazi iz Katalonije, na stranicama unutar novina podrobno je objašnjem svaki segment koji je doprineo ovakvom ishodu.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke