Zna se i Ronaldova plata u novom klubu, neverica! Ostala samo još jedna prepreka!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.08.2021.
07:45
Izvor: Sportske.net

Sve oči uprte u Mendeša...

AP Photo/Joan Monfort
AP Photo/Joan Monfort

Povezane vesti

Kako smo pisali, Mendeš je stigao u Torino da proba da nađe rešenje, priča se da je u pitanju Mančester Siti i da Ronaldo ima ponudu.

Naime, pošto su ostali bez Kejna i bez pravih opcija u samom napadu, ako se izuzme Gabrijel Žesus, "Građani" su se okrenuli Ronaldu, ponudili mu ugovor na dve godine.

Šta bi dobio Portugalac?

Platu od 13 miliona evra po sezoni, što je smešno u poređenju sa sadašnjih više 30 i šansu da se bori za Ligu šampiona, što Siti garantuje, makar su prošle godine igrali finale.

Ali, neće biti lako sa Juventusom, jer oni traže obeštećenje od 30 miliona evra za fudbalera koga su platili 100 miliona, ili Gabrijela Žesusa u zamenu, što je Siti odbio.

Naime, engleski klub ne želi da plati ni cent za Ronalda, smatraju da je dovoljno što će Juventusu uštedeti nešto manje od 60 miliona bruto koliko bi ih Ronaldo koštao ovu poslednju godinu. 

Sada je na Mendešu da nađe rešenje, Ronaldo želi da ode, Juve nema ništa protiv, ali neće ga pustiti besplatno, uložili su veliki novac i žele da im se nešto vrati. 

Koga bi Siti mogao da ponudi?

Bernarda Silvu, mada se njegovo ime retko pominje, ne žele da se odreknu ni Ferana Toresa koji igra "lažnu devetku", a neke priče o Laportu su odmah zamrle, Juventusu trebaju ofanzivci, zatvorili su odbranu.

Kako rekosmo, sve oči su uprte u Ronaldovom agenta koji je zbog ovakvih transfera spreman da pomera i planine...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke