Zna se Ronaldova cena, Paratići želi četvoricu - "Stara dama" se podmlađuje?

Autor: Stefan Matić
petak 12.03.2021.
12:35
Izvor: Sportske.net

Sezona koja će se pamtiti.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Juventusu sledi rekonstrukcija. 

Eliminacija od Porta je bilo i zadnje upozorenje. Stvari moraju da se menjaju a kako deluje krenuće se od lidera prošlog projekta - Kristijano Ronalo bi mogao da napusti Torino. 

Već smo pisali, Mendeš opipava puls. Portugalski super-agent bi mogao da vrati Ronalda u Madrid, zainteresovani su još PSŽ a i MLS je uvek izbor. Italijani pišu kako je određena i cena, Juve će potraživati sumu od 29 miliona evra što je za jedan milion manje od godišnje zarade Ronalda u Torinu. 

Kreće se u podmlađivanje. De Liht, MekKeni, Kijeza i Ščesni su određeni kao jedini nedodirljivi, oko četvorke će se graditi novi projekat. Pominje se da bi i Rabio mogao da bude među precrtanima, za Francuza je zainteresovan Anćeloti koji ima dobre rezultate sa Evertonom u PL. Vratimo se pojačanjima. 

Tutosport piše kako Paratići intenzivno prati mlade igrače. 

Tu je Arauho, 19-godišnji desni bek LA Galaksija. Bek nije jedini defanzivac na listi. Igrač Valensije Hesus Vaskez je takođe meta interesa italijanskog giganta. Levi bek "slepih miševa" ima 18 godina, odigrao je tek jedan meč u seniorskoj konkurenciji. 

Napad je interesantniji. Vidi se da Juve već neko vreme kuburi sa napadačima, Morata retko bljesne, Španac je većinu vremena ove sezone provodio u ofsajdu. Istina imao je problema sa povredom i bolešću. Paratići razmišlja o Isaku iz Sosijedadu i En-Nesiriju iz Sevilje. 

Šveđanin iz Real Sosijedada se dovodi u vezu sa mnogim gigantima, skautira ga Barselona, ali i Borusija. Sa druge strane Marokanac iz Sevilje je Monćijevo otkriće. 

Jusuf En-Nesiri je ove sezone fenomenalan. Postigao je 13 golova u Primeri na 25 odigranih utakmica, u LŠ ima odličan učinak od šest golova u osam utakmica. Marokanac je u Andaluziju stigao januara 2020. godine iz Leganjesa za sumu od 22 miliona evra. Jasno da mu se cena makar udvostručila posle odličnih partija pod Loptegijevim vođstvom. 

Lista je tu, videćemo šta će transfer-mag Juventusa uspeti da uradi. Prvi problem na listi prioriteta jeste šta sa Ronaldom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 12.03.2021
22:52

Rekose da ce vecito drugi da se vrati u real, sta da radi u real,mozda da sakuplja lopte na aut liniji? Vecito drugi je ispusena lula, kad se nije mogo dokaze u italiji gde je liga mnogo laksa, kako ce sa svoje godine da ponovo dokazuje u LaLigi koja je puno teza? I kad je bio u boljim godinama on nije puno pomogo Realu, posto je Perez morao da angazuje sudije i Var d bi pomogli Realu!

avatar
Badr®Hari
Friday, 12.03.2021
14:16

Auuu, za dve i po godine Juve izlizao više od 2/3 najboljeg ikada u galaksiji, a i šire. 😂 Ako bi nastavili ovako za godinu i frtalj sezone ode im izlizani u minus. 😂 A gde bi to Mendeš mogao da vrati izlizanog u Madrid? 29m€ nije mala para čak ni za Rayo Vallecano, a kamoli za Carabanchel, Moratalaz ili Moscardo. 😂😂😂