Znaju Italijani posao, sam pomen Gvardiolinog imena uvećalo vrednost kluba!

Autor: Stefan Matić
petak 31.05.2019.
20:39
Izvor: Sportske.net

Katalonac se i dalje dovodi u vezu sa poslom u Torinu.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Čim je Alegri obavestio javnost da napušta klupu "Stare dame" krenulo se sa spekulacijama novog stručnjaka pored terena "Alijanc" arene. Kako stvari deluju to će najverovatnije biti sadašnji osvajač Lige Evrope sa Čelsijem, Mauricijo Sari.

Italijan se maltene od početka karijere u Londonu nalazi na pogrešnoj nozi sa upravom kluba sa "Stamford Bridža" te je harizmatični bivši trener Napolija označen kao najizglednija meta "Bjankonera". Pre pomenutog Sarija spekulisalo se sa imenima Maurisija Poketina, Pepa Gvardiole pa i Siniše Mihajlovića, međutim za njih su šanse dosta slabije.

Ali, da uprava Juventusa i mašinerija oko kluba iz Torina zna svoj posao, potvrdili su još jednom. Dolaskom Kristijana Ronalda, najpopularnije sportiste na svetu su uspeli da uvećaju vrednost svog kluba kao i prepoznatljivost na društvenim medijima. Kako se u skorije vreme u vezi sa italijanskim šampionima dovodilo ime glavnog stručnjaka Mančester Sitija, Pepa Gvardiole, vrednost akcija je ponovo uvećana.

Pep Gvardiola

Italijanski izvori pokazuju da su danas akcije Juventusa porasle za 5.1 procenata porasle zbog imena Pepa Gvardiole koje se pominje u kontekstu narednog trenera "Stare dame".

Optimisti i dalje veruju da je dolazak Katalonca u Seriju A i dalje moguć, naredni dani će nam kazati svakako više, ali deluje da je sve već dogovoreno sa Sarijem, koji će tako "pecnuti" svoj voljeni Napoli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Saturday, 01.06.2019
11:17

Nije to dobro kad pomen na jednog Gvardiolu mijenja vrednost akcija kluba,to ne bi smejelo da se dešava ni da su na korak od dovođenja Mbapea a kamoli Gvardiole.

avatar
The_Matrix
Friday, 31.05.2019
21:12

🤣🤣🤣🤣🤣 italijani kazu da im pada cena akcija, posebno veliki pad bio posle ispadanja od Ajaxa

avatar
Japanac
Saturday, 01.06.2019
11:39

I opet vredi tri puta od kineski Inter...