Žreb poremetio sve, Real menja planove za Mbapea!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 14.12.2021.
09:00
Izvor: Sportske.net

Jedna kuglica menja sve.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Sudbinom ponovljenog žreba odlučeno je da se u osmini finala Lige šampiona sastanu Real Madrid i Pariz Sen Žermen i to baš u periodu kada je planiran značajan iskorak ka realizaciji prelaska Kilijana Mbapea iz jednog u drugi klub.

Francuz je ugovorom vezan za PSŽ do 30. juna, što znači da će od 1. januara već moći da se dogovori sa kraljevskim klubom i od sredine naredne godine zvanično postane njihov igrač.

Međutim, kuglice su zakomplikovale stvari pošto su utakmice planirane za 15. feburar u Parizu i 9. mart u Madridu dovele do bizarne situacije da će Mbape igrati protiv kluba sa kojim se prethodno dogovorio.

Prema pisanju L'Ekipa, ova situacija će biti rešena tako što će se dogovor Reala i fudbalera prolongirati za proleće, kada budu okončani dueli dva kluba.

Podsetimo, Mbape je bio blizu prelaska u Real još i letos, ali do dogovora nije došlo, uprkos jasno izraženoj nameri Francuza da neće da potpiše novi ugovor sa "Svecima".

A šta sve još možemo da očekuje od "ludih" duela španskog i francuskog velikana mogli ste da pročitate u sjajnom tekstu našeg Milovana Longinova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke