Zvanično - Barsa dovela napadača

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 14.07.2020.
12:55
Izvor: Sportske.net

Posle par dana razmišljanja, Katalonci se ipak odlučili na ulaganje u budućnost...

Povezane vesti

U pitanju je malo poznati Brazilac, kažu veoma talentovan, Gustavo Maja koji je igrao za Sao Paola. Skauti su ga gledali već prošle godine, problem je kao i sa svim igračima iz ove zemlje, klub nije jedini njegov vlasnik.

Postoji i investicioni fond, dugo su trajali pregovori, na kraju 4.5 miliona, plus bonus od milion za igrača koji ima 19 godina.

Barsa je već platila milion kao opciju da ga dovede, on nije profesionalno igrao za Sao Paulo. Izuzetno je brz, nadavao se golova u mlađim kategorijama, a Brazilci nisu želeli da mu pruže šansu da zaigra za prvi tim kada su shvatili da će otići.

Barsa je platila pravo preče kupovine i pretekla Liverpul i Atletiko Madrid, a jasno, fudbaler će igrati za drugi tim slavnog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.07.2020
17:15

Mlad i perspektivan ima sanse da se dokaze, ako se dokaze moze da bude ko i Neimar i barca sa njim da osvoji LS i nekoliko LaLige i da ga proda ko i Nejmara za preko 200 miliona! Ako se ne dokaze da je dobar za batcu, ona ce da ga proda za nekih preko 40 miliona, posto je odbrambene igrace prodavala za po 30 i preko miliona! Za danasnjicu u fudbalu 4,5 miliona je sitnica!