Zvanično - Benfika dovela Musu, šta to znači za Partizan?

Autor: Darko Mitrović
subota 21.05.2022.
17:44
Izvor: Sportske.net

Crno-beli će čekati neku drugu priliku.

EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Povezane vesti

Izvesni odlazak Darvina Nunjeza iz Benfike je već uveliko naveo čelnike lisabonskog kluba da krenu u potragu za novim napadačem.

Nekoliko nedelja unazad spekulisalo se da bi Nunjeza mogao da zameni Umar Sadik iz Almerije, a procente od tog transfera imao bi i Partizan. Međutim, pošto dogovora sa Almerijom nije bilo, a španski klub navodno za Sadika traži 25 miliona evra, Benfika se okrenula nekim drugim igračima, a danas je zvanično i potvrdila transfer hrvatskog napadača Petra Muse!

Ovaj 24-godišnji fudbaler je tekuću sezonu odigrao u Boavisti, za koju je na 35 utakmica postigao 12 golova, uz četiri asistencije.

Za njegov transfer Benfika je izdvojila pet miliona evra, ali je za očekivati da tokom leta angažuje i neko atraktivnije i skuplje ime. To možda ostavlja mogućnost da i Sadik ipak krene put Lisabona, ali za sada nema tih naznaka.

Sadik će večeras sa Almerijom od 22 časa dočekati ekipu Amorabijete i u slučaju pobede Almerija će se plasirati u Primeru. Ako očekujete goleadu, odličan izbor bila bi kvota 2.35 u AdmiralBet-u na igru od 3-4 gola.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke