Zvanično, Brazilac drugo pojačanje Barse, slede još ova trojica!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 06.08.2020.
10:55
Izvor: Sportske.net

Počelo je Pjanićem, posle ranijih kupovina Pedrija i Trinkaoa, šta još traži Barselona, i koja su tri pojačanja na meniju?

Povezane vesti

Barselona je realizovala transfer, najavili smo ga pre mesec dana, Gustavo Maja, talentovani napadač stiže iz Sao Paula u Evropu.

Ovaj momak je odbio da potpiše ugovor sa matičnim klubom, nisu imali gde, još ranije su prihvatili ponudu Barse od 4.5 miliona evra, Brazilac je potpisao ugovor na pet godina, počeće iz filijale. Prethodno je Barsa platila milion za opciju da ga kupi, a klauzula u ugovoru Maje je 300 miliona evra.

Već je kupljen Pjanić od Juventusa, prodat Italijanima Artur, ali šta je sledeće.

Bertomeu kaže da će sačekati kraj evropskih kupova kako bi sa Interom pregovarao oko Lautara, u Kataloniji ne sumnjaju da će želja igrača presuditi, on bi trebalo da košta 80 miliona evra, plus će jedan igrač biti prosleđe Interu. Ko, to još treba da se vidi.

I dalje ostaje otvoreno pitanje štopera, treba nekako naterati Umtitija da ode, kako bi se Erik Garsija vratio iz Sitija u klub u kome je ponikao i zauzeo mesto štopera u rosteru.

Kutinjo je blizu Arsenala, Dembele za sada ni na nebu, ni na zemlji, Nejmar je nemoguća misija, a dosta klubova želi Emersona koji je bio u Betisu na pozajmici.

Barsa bi ga prodala sa varijantom otkupa, on ima 21 godinu, Semedo ostaje, Seghi Roberto može da igra desnog beka, u klubu procenjuju da su minuti najvažniji za Brazilca. Pominju se PSŽ koji ne prihvata da se ugradi klauzula o otkupu, ali bi platili 30 miliona za ovog desnog beka, dok je za Milan to previše.

Rafinja ima ponudu iz Kine od Šangaj Šenhue, ali bi on radije u PL.

Koga još Barsa može da dovede, kada se oslobodi prekobrojnih?


Baner

Juventus je odbio bilo kakav razgovor oko Bentankura, Ndombele je preskup, a i Totenhem neće da ga pusti, Genduzi iz Arsenala je opcija da se pojača vezni red, jer je izvesno da odlazi Rakitić, možda i Arturo Vidal.

Dakle, ostaje praktično da se vidi šta sa Dembeleom, on ne želi da ode, a sa druge strane niko se neće obavezati da ga otkupi, problem su povrede koje su ga pratile tri sezone od kada je stigao iz Dortmunda.

Bilo kako bilo, situacija nije ni najmanje izvesna za Francuza, jer ako dođe Lautaro, uz odluku da forsiraju Fatija, tu su još Suarez, Mesi i Grizman, plus Trinkao, ne vidi se zaista gde bi tu Dembele mogao da se uklopi.

Baner Liga Sampiona

Dakle, Pjanić, Maja, verovatno Lautaro, zatim Pedri, Trinkao, klinci poput Puiga i Erik Garsija, i eventualno Genduzi to je Barsin plan za podmlađivanje tima i pojačanja ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Friday, 07.08.2020
13:18

U svakom prelaznom roku kupe za po nekoliko miliona jednog ili dvojicu 'supertalentovanih' klinaca za Barsu B kao 'zalog za budućnost', a u sadašnjosti sa svim tim 'supertalentima' Barsa B je u 3. ligi. Dakle tim čija je vrednost 27.38 m€ ne može do Segunde, al' zato Cadiz od 28.05 m€ i Huesca od 23.15 m€ mogu u Primeru. Dakle potpuno je jasno da je fudbalerima koji su se dokopali Barselone omogućeno da im ni na kraj pameti ne pada da se previše trude i umaraju bilo da igraju za prvi ili drugi tim, bilo da imaju 15 ili 33 godine.

avatar
Mirjevac
Thursday, 06.08.2020
17:50

Vreme radi za barcu, u sledecoj sezoni a naj kadnije u pnoj iza sledece sezone, barca ce da oma mozda naj pomladjeniji tim u evropi! Zato kazem da vreme radi za barcu!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 06.08.2020
13:16

Trinkaoa Hahaha

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 06.08.2020
11:32

Meni zaista nije jasno ako ce se osloboditi Vidala i Rakitica zasto ne vrate nazad Thiaga?

avatar
Mirjevac
Thursday, 06.08.2020
17:56

Tiago je skoro star koloko i Vidal i Raketic, zasto bi ga vratili, kad barca ima svoje mlade igrace za sredinu, tako da joj ne trebaju stari! Barca je sa zamenom Pjanic Arturom sredila finasijski problem i resila se igraca koji se cesto povredjivao na svojim hobijima a be na igra ju utakmica, Pjanic je i on vec 30 godina, ali on moze bar jos jedno dve sezone da odigra i jedan iskusni igrac na sredinu posto su barcini mladi igraci neuskusni, treba ce im jedan sa iskustvo, kada ode Vidal i Raketic!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 07.08.2020
19:11

Thiago je za njih sve izmislio fudebal, klasa i jedan od najboljih CMF