Zvanično - Brazilac u Milanu! Ovo je kraj prelaznog roka, navijači nezadovoljni?!

Autor: Boris Jovanović
utorak 31.08.2021.
07:33
Izvor: Sportske.net

Milan spustio zavesu na pijacu...

EPA-EFE/CARMELO IMBESI
EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Povezane vesti

Poslednje ime je Brazilac Mesajas Žunior, noćas je postignut dogovore između Vrene, predsednika Krotonea i Paola Maldinija, pa će iskusni Brazilac biti rešenje za ofanzivnog vezistu. Mesajas je poslednje dve sezone odigrao u Krotoneu, sa klubom ušao u elitu, i odmah ispao.

Zanimljivo da ima 30 godina, nije igrao profesionalno pre Krotonea, u Italiju je stigao pre deceniju kod brata, radio na isporuci i amaterski igrao za tim koji je okupljao peruanske doseljenike. Onda je kroz niže lige, od 2015. uspeo da stigne do Krotonea, i sada ostvari san u Milanu. Neverovatna priča...

Juče su stigli mladi Šeik Traore, ali i Bakajoko i Jasin Adli iz Bordoa. Podsetimo, već ranije je klub doveo Žirua, Pjetra Pelegrija, bivšeg kapitena Rome Florencija, mladog Balo-Turea iz Monaka. Otkupljen je Tomori od Čelsija za gotovo 30 miliona, a novi golman je Manjan iz Lila koji je zamenio Donarumu.

Uz golmana otišao je kao slobodan igrač i Čalhanoglu.

Milan sada ima veći izbor igrača, napravili su dve pobede na startu šampionata, ali navijači smatraju da za Evropu ovo nije dovoljno, da je klub kupovao jeftine igrače i pozajmljivao one za koje niko ne veruje da su kvalitet za Milan, poput Pelegrija i sada Adlija i Mesajasa.

Ali, to su parametri uspostavljeni od samih vlasnika, kompanije Eliot, nije bilo novca za neke velike zvezde, no činjenica je da je konkurencija mnogo jača nego prošle godine. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke