Zvanično - "Gori" Istanbul, doleteo tandem za titulu, hoće li i Ronaldo?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 07.08.2022.
10:15
Izvor: Sportske.net

Galata ima velike ambicije.

EPA/STR
EPA/STR

Povezane vesti

Galatasaraj je najtrofejniji klub u Turskoj sa 22 titule šampiona zemlje i milionskom armijom navijača. Ovaj klub ne trpi neuspeh, a jedna od najvećih "blamaža" u istoriji dogodila im se prošle sezone.

Galata je završila tek na 13. mestu u Super ligi Turske. To je bio znak za totalni restart u istanbulskom gigantu.

Iz Benfike je doveden napadač Haris Seferović, za kreaciju će biti zadužen Serđo Olivera, koji je prošle sezone bio na pozajmici u Romi, a na poziciju desnog beka stigao je iskusni Francuz Leo Duboa, bivši fudbaler Liona.

Ipak, ono najbolje tek sledi. Dvojica sjajnih fudbalera i planetarno poznatih igrača, doskorašnji ofanzivac Napolija Dris Mertens i urugvajski "pit bul" Lukas Toreira, bivši veznjak Arsenala noćas su stigli u Istanbul.

Mertens dolazi kao slobodan igrač, za 4.000.000 evra godišnje, nakon što je odbio milion evra više od Juventusa, dok je Toreira otkupljen od Arsenala za 7.000.000 evra.

U Istanbulu se nadaju i "bombi svih bombi" ovog leta - dolasku Kristijana Ronalda.

Uspostavljen je kontakt sa legendarnim Portugalcem, ponuda je poslata, ostaje da 37-godišnjak na nju odgovori.

Kristijanov Junajted danas igra premijernu utakmicu u novoj sezoni Premijer lige. Neizvesno je da li ćemo Ronalda gledati u startnoj postavi Ten Hagove ekipe. Svakako "crveni đavoli" su favoriti protiv Brajtona, AdmiralBet nudi kvotu 1.70 na njihov trijumf.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke