Zvanično - I drugi odlazak iz Liverpula u samo par sati!

Autor: Nikola Miloradović
petak 04.01.2019.
20:06
Izvor: Sportske.net

Nakon napadača i defanzivac napustio "Enfild".

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Pre samo par sati je Bornmut ozvaničio dolazak Dominika Solankea iz Liverpula za 19 miliona funti.

Talentovani napadač je potpisao višegodišnji ugovor sa "Trešnjicama", a na "Vitaliti" ne dolazi sam.

Kao što je i najavljeno, novo pojačanje ekipe Edija Haua je polivalentni bek "Redsa" Natanijel Klajn.

Bivši igrač Sautemptona je zbog povrede izgubio mesto u timu, odigrao je tek par utakmica ove sezone, pa je uprava donela odluku da ga pošalje u Bornmut na pozajmicu do kraja sezone.

Navijačima Liverpula se ne sviđa ova odluka kluba, kako sada kao jedini pravi izbor za mesto desnog beka konkuriše Aleksander-Arnold.

S ozbirom da je Klajn otišao u Bornmut, mladom Trentu će alternative biti vezista Džejms Milner, koji je umeo da igra i po levom boku u odbrani, kao i Džo Gomez, koji može da pokrije sve pozicije u zadnjoj liniji.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Saturday, 05.01.2019
02:26

nista posebno, valjda je u ugovor Solankea ubacena kakva klauzula da ga mozemo uzet za iste il malo vece pare ako bi se pokazao u narednim godinama, treba povuc Wilsona sa posudbe decko kida, sto se tice desnog beka Klajn je bio dugo povrijedjen i nije bio standardan, nisam ocekivao da ce bas u januaru otic al ajd nema veze, imamo tu Arnolda, a i Gomeza tako da nisu toliko ovi odlasci problematicni, sigurno ce Klop dovest bar 2 igraca sad u januaru...imal kakvih novosti da nas povezuju s nekim igracem, ja nisam siguran gdje nam je pojacanje potrebno mozda jedino alternativa za krilo pa cak i stoper, Lovren je haotican...

avatar
JC\'90
Friday, 04.01.2019
23:32

A sto neko ne uzme lazara markovica ?

avatar
_Goran_
Friday, 04.01.2019
22:21

Ki-Jana Hoever je desni bek i prikljucen je prvom timu i on ce biti alternativa, uz Milnera i Gomeza koji mogu da pokriju tu poziciju. Vrlo moguce da ce igrati u ponedeljak protiv Vulvsa.

avatar
acep
Friday, 04.01.2019
22:00

Nadam se da nece biti povreda do kraja. Takodje se nadam da ce pasti i neko pojacanje u zimskom prelaznom roku. Dobra stvar je sto smo od prodaje Solankia zaradili, posto je dosao za dz.

avatar
Patrick Berger
Saturday, 05.01.2019
23:07

Solanke nije dosao za dzabe, mislim da je nakon arbitraze 5M - (LFC nudio 3, a Cezli trazio 10).

avatar
Dimebag Darrell
Friday, 04.01.2019
21:51

Mozda Liverpool skuplja novac da iznenadi neocekivanim pojacanjem?

avatar
Agent Provocateur
Friday, 04.01.2019
21:30

Solanke nije bio u planu i nije pokazao nista i to je logicno. Klajn moze da pokrije poziciju sasvim korektno i sada kada je Gomez povredjen nejasno je zasto ga pustaju. Levo imaju samo Robertsona, desno samo Arnolda. Klajn je bio odlicna alternativa koliko je onaj Moreno los npr sa druge strane, tim koji puca na titulu, kupove i ligu sampiona ima dva beka? Pep je prosle godine osetio sta to znaci a bogami ni ove se nije proslavio, ne znam sto Klopo ne uci na tudjim greskama.

avatar
David Veskov
Friday, 04.01.2019
21:25

imaju i Fabinjo nemu prirodna pozicija mu je desni bek zato nista se ne gubi sa odlazak Klajna

avatar
Z
Friday, 04.01.2019
21:19

Kako to mislite navijacima se ne svidja odluka? Pa mali Aleks kida, a po prirodi pozicije (iako sve cesce igra stopera) tu je i Gomez. 2 malca koji bi trebalo da budu standardni citavu deceniju. A iz svega navedenog je posteno prema Klajnu da ga puste, obzirom da je pre povrede bio strasan igrac. Takodje mi nije jasno zasto toliko novca na Solankea, vec imaju Vilsona (nezamenjiv), tu je i Kong (jeste da nije u formi) i mali Bruks, koji iako nesto povuceniji moze da igra kao napadac

avatar
David Veskov
Friday, 04.01.2019
21:25

izgleda da ce da prodaju Vilsona na Celzi zato su doveli Solankea kao zamena

avatar
Mangus
Friday, 04.01.2019
21:52

Vilson odlazi sada kada su doveli solankea. Dugo se povezuje sa celzijem a sada očekujem da se to i ozvanici