Zvanično - Inter doveo napadača. sada se nada Kostić, ali i Crvena zvezda!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.08.2021.
14:10
Izvor: Sportske.net

Šta se upravo desilo?

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Sada je zvanično, Inter je kompletirao napad, posle prodaju Lukakua. Prvo je stigao Džeko iz Rome, a danas je Lacio prodao Argentinca Koreu. U pitanju je pozajmica sa obaveznim otkupom od 31 miliona. Inače, pozajmica je šest miliona evra sa bonusima, kada se sve sabere Inter je dobro prošao.

"Tuku" je u Laciju za tri godine dao dva gola, ali je on pre asistent i biće alternativa za Lautara. Igrao je za Sevilju i Sampdoriju pre dolaska na "Olimpiko".

Ova prodaja sada otvara vrata za našeg Filipa Kostića. Lacio će pokušati da se u narednih par dana dogovori sa Ajntrahtom i dovede Srbina koji je najveža želja Sarija.

Kostić svim silamna želi u Seriju A, da se pridruži Sergeju, a mesto će morati da mu oslobodi treći Srbin. Naime, da bi se otvorilo mesto za stranca, klub će pozajmiti Kamenovića mladog srpskog reprezentativca, bilo nekom drugom klubu na Apenininima, bilo Crvenoj zvezdi. Ali, sa druge strane, i Kostić mora da čeka, jer Ajntraht želi da kupi talentovanog Šamaku iz Sasuola i tek onda proda Kostića.

Tučko, držimo ti palčeve!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke