Zvanično je - Ruiz u Parizu i sada je jasno .- neko mora da ode!

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.08.2022.
23:11
Izvor: Sportske.net

PSŽ završio još jedno veliko pojačanje.

EPA-EFE/Christophe Petit Tesson
EPA-EFE/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti

Fabijan Ruiz je novi član Pari Sen Žermena!

Kao što je najavljeno više puta, Španac stiže iz Napolija kao veliko pojačanje i za zaista malo obeštećenje od 21,5 milion evra i dodatne bonuse. Ruiz je potpisao ugovor do 2027. godine. 

Ruiz je ušao u poslednju godinu ugovora sa Napolijem, pa Aurelio De Laurentis nije mogao da ga preceni.

PSŽ je tako doveo i trećeg centralnog veznog nakon Vitinje i Renata Sančeza, a podsećamo da je na putu i Karlos Soler. 

Četiri nova transfera u veznom redu mogu da dovedu do logičnog zaključka da će uz Leandra Paredesa još neko morati da ode. 


Podsetimo, već smo pisali danas i pre nekoliko nedelja, da iako se nije mnogo pisalo po medijma, provlači se informacija da bi Marko Verati mogao da ode u Mančester siti i da je on jedini igrač zbog kog bi Pep Gvardiola pristao da se odrekne Bernarda Silve, koji silno želi u Barselonu.

Verati je ikona Pari Sen Žermena, ali u finišu prelaznog roka, nakon Ruiza i Solera koji je na putu, pomno moramo da pratimo dešavanja na "Parku prinčeva". 

PSŽ će za Ruiza i Solera platiti oko 40 miliona evra, što je zaista smešna cifra, dok je ranije stigao Renato Sančez za 15 i Vitinja za 41. U prevodu, PSŽ za manje od 100 miliona ima četvoricu igrača koji će biti konkurencija na dve pozicije u formaciji 3-4-1-2, a za Veratija bi sigurno mogli da zarade barem 70 miliona. 

Čekamo rasplet, biće jako zanimljivo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke