Zvanično - Još jedan odlazak iz Barse, slede još tri i to potpuno neočekivana!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 13.01.2022.
17:10
Izvor: Sportske.net

Katalonci nastavljaju da skraćuju roster.

Twitter/@FCBarcelona_es
Twitter/@FCBarcelona_es

Povezane vesti

Barselona i bečki Rapid su zvanično postigli dogovor o prekidu pozajmice Jusufa Demira.

Mladi Austrijanac koji je trebalo da igra za Barselonu B na insistiranje Ronalda Kumana je postao prvotimac i tako je nastao problem. Demir je brzo stigao do devet odigranih utakmica, a u klauzuli je stajalo da Barsa automatski mora da ga otkupi za 10 miliona ako odigra 10 mečeva, a tada iz uprave niko nije očekivao da uopšte i debituje sa prvi tim.

Ipak, desilo se suprotno i Barsa nije smela da "potroši" tih 10 miliona i Demir se vratio.

Ono što je posebno šokatno jeste da je Havi Migel, koji je veoma pouzdan, otkrio da Barsa radi na odlascima još trojice igrača u januaru, a to su - Seržinjo Dest, Memfis Depaj i Osman Dembele!

Dest nije zadovoljio Ćavija svojim taktičkim znanjem, Dani Alveš je na tri utakmice pokazao da je bolji i u svojoj 39. godini, a Barsa vidi dobru priliku da zaradi njegovim odlaskom. Navodno ga želi Tomas Tuhel, ali će Čelsi morati da plati minimum 25 miliona evra.

Osman Dembele je i dalje u istoj poziciji, neće produžiti ugovor i Barsa želi da ga proda kako bi nešto zaradila, u suprotnom na leto ide slobodan.

Memfis Depaj takođe nije ispunio Ćavijeva očekivanja, jer nije klasična "devetka" i ne snalazi se najbolje u ovom sistemu. Takođe, problem je i u tome što je Depaj insistirao na dvogodišnjem ugovoru i Barsa zato mora već sada da razmišlja o njegovoj prodaji kako bi zaradila. 

Ako odu Dest, Depaj i Dembele, onda je sigurno i da će Barsa krenuti i po Moratu, a možda i još nekog...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke