Zvanično, Juventus kompletirao pojačanja, evo kako će izgledati prvi favorit za "Skudeto"!

Autor: Boris Jovanović
sreda 18.08.2021.
09:26
Izvor: Sportske.net

Više nema dileme, fudbaler Sasuola počeo lekarske preglede, ovo je zamisao Alegrija!

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Posle godinu dana, Manuel Lokateli je stigao u Juventus, želeo ga je Pirlo, dobio Alegri koji u njemu vidi veznog igrača, mada italijanski reprezentativac može da igra i kao popularna "mezala", odnosno vezista koji se ubacuje iz sredine u završnicu.

Nekadašnji fudbaler Milana je isterao svoje, Arsenal je poslao ponudu koja je zadovoljila Sasuolo, ali on nije želeo u PL, samo u redove "Bjankonera". To je bilo i odlučujuće, klubovi su našli nekako dogovor posle nekoliko nedelja pregovaranja. Juve će "crno-zelenima" platiti 35 miliona evra, ali tek nakon dve godine, pa su sačuvali novac.

On neće biti uložen u pojačanja, osim ako ne ode Remzi koji sprečava dolazak, ili bolje da kažemo povratak Miralema Pjanića. Što se Ronalda tiče, čeka se da se izjasni, u slučaju njegovog odlaska, možda bi Juventus pokušao sa Ikardijem, ali stigao je Kajo Žorge, plus Alegri ima više nego dovoljan broj opcija na bokovima u napadu.

U svakom slučaju, Juventus je zadržao tim i dodatno se pojačao, na golu je neprikosnoven Šćešnju, desno će igrati Danili ili Kuadrado, u sredini Bonući i De Liht, Kjelini i Rugani su alternative, levo je Aleks Sandro. De Šiljo izgleda ostaje kao alternativni bek za obe aut linije, a ako Lokateli bude centralni vezni igrač, njemu uz bok biće Bentankur i Rabio. 

Zatim sledi gužva, Kjeza je siguran, Kuluševski će se boriti za Bernadeskijem, Dibala će igrati ili u samom špicu, ili u 3-5-2 iza Ronalda, kome je konkurent izgleda Morata, dok će Žorge čekati šansu.

Ono što se vidi na prvi pogled je da Alegri ima opet dva tima na raspolaganju što navodi na pomisao da je Juve upravo zbog duge klupe veliki favorit za osvajanje titule prvaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke