Zvanično - Kanselo je Bajernov, kako mu stoji crveno i hoće li ostati?

Autor: Milovan Longinov
utorak 31.01.2023.
12:40
Izvor: Sportske.net

Potvrđeno je.

Twitter/FC  Bayern
Twitter/FC Bayern

Povezane vesti

Fudbalski klub Bajern Minhen upravo je ozvaničio transfer Žoaa Kansela. 

Od juče se zna da Kanselo stiže na pozajmicu na šest meseci, Bajern preuzima njegovu platu i može da ga otkupi za 70 miliona evra, ali nije obavezujuća klauzula. 

Prema brojnim pouzdanim izvorima, ne postoji šansa da se Kanselo vrati u Mančester siti, jer je potpuno puklo između njega i Pepa Gvardiole. 

List Atletik danas piše da je Kanselo idealan kada sve ide kako on želi, ali da nastaje problem kada mu se nešto prigovori i da ne prihvata ispravke i sugestije.

Do sada je sve funkcionisalo perfektno, bio je jedan od nezamenjivih, ali kada je pao u formi, nije prihvatio Pepove savete. 

Uz to, na treninzima je odbijao taktičke ideje trenera i stručnog štaba, a kada je saznao da će biti rezervista protiv Vulvsa, iz autobusa je otišao direktno na klupu i nije želeo da bude deo redovnog sastanka pre utakmice.

Pep Gvardiola nije imao izbora, Kanselo ga je svojim ponašanjem naterao na transfer, a ovo mu nije prvi put da svoj karakter ne ume da iskontroliše, jer je upravo iz tog razloga napustio Juventus. 

Sve u svemu, ako Nagelsman i Kanselo budu "kliknuli", i ako se niko ne bude svađao sa Portugalcem, Bajern će biti najveći pobednik...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke