Zvanično - Liverpul odbio... da bi potpisao za najomrženiji klub svoje porodice!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.01.2021.
21:33
Izvor: Sportske.net

Zvanično je.

EPA/SIMELA PANTZARTZI
EPA/SIMELA PANTZARTZI

Povezane vesti

Dosadašnji fudbaler Arsenala Sokratis Papastatopulos potpisao je danas ugovor sa Olimpijakosom do leta 2023. godine.

Sokratis je kao slobodan igrač potpisao za Olimpijakos, nakon što je nedavno raskinuo ugovor sa Arsenalom, šest meseci pre isteka.

Ono što je najzanimljivije jeste da se pominjalo da bi Liverpul mogao da ga dovede u rotaciji usled Klopovih problema u odbrani, a navodno je Grk želeo nazad u domovinu.

Ipak, posebno  bode oči što je izabrao Olimpijakos, iako je pre igrao za AEK, i ne tako davno govorio da će u Grčkoj moći da igra samo za taj tim. Ni tu nije kraj, on potiče iz porodice koja je u Atini "zelena", odnosno navija za Panatinaikos, najvećeg rivala Olimpijakosa. 

Svojevremeno je govorio da nikada ne bi mogao da igra  za  Olimpijakos, ni zbog svoje dečačke ljubavi prema Panatinaikosu, a kasnije i zbog povezanosti kada je nastupao za AEK.

"Odrastao sam u takvoj porodici gde je postojao samo jedan klub u Grčkoj, a to je PAO. Navijao sam za njih kao dečak, kasnije je AEK bio poseban za mene", govorio je  Sokratis, sada novi igrač Olimpijakosa i verovatno najomrženiji širom Grčke.

Inače, Sokratis je kasnije prešao u Arsenal u julu 2018. godine iz Borusije Dortmund i za londonski klub odigrao je 69 utakmica.

Trener Arsenala Mikel Arteta nije uključio u svoje planove Sokratisa, kao ni Mesuta Ozila, pa obojica nisu bili prijavljeni za takmičenje u Premijer ligi i Ligi Evrope.

Osim njih dvojice, klub je ovog meseca napustio i Sead Kolašinac, a spekuliše se da bi mogao da ode i Škodran Mustafi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke