Zvanično - Nemanja Radonjić u Torinu na pozajmici uz obavezan otkup

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 07.07.2022.
08:59
Izvor: Sportske.net

Brzo je sve rešeno.

Torino FC
Torino FC

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić provešće narednu sezonu na pozajmici u Torinu, saopšteno je danas.

Kako je juče objavljeno, Radonjić se dogovorio sa "bikovima", njegov dolazak u Torino i njegov medicinski pregledi su već okončani.. Biće to pozajmica u narednoj sezoni uz obavezan otkup ugovora s kojim je vezan sa Olimpik Marsejom.

Na taj način, Radonjić će i po treći put na pozajmicu otkako je stigao u Marsej. Prethodno je pokušavao da se dokaže u Herti i Benfiki, ali grad Fijata je poslednja stanica. 

Brzonogog levokrilnog napadača će u Torinu dočekati saigrači iz reprezentacije Saša Lukić, kao i Vanja Milinković-Savić čiji je ostanak u "granati" i dalje neizvesan.

"Spreman sam za ono što sledi i srećan što sam se posle šest godina vratio u Italiju. Znam Sašu više nego dobro, poznajem ga bolje od Vanje. Svaki dan sam razgovarao sa njim i on mi je lepo pričao o gradu, klubu, navijačima", rekao je Radonjić na tečnom italijanskom.

Ono što je takođe pozitivno u svemu, jeste da Radonjić stiže u ekipu Ivana Jurića, čiji fudbal je naklonjen napadačkoj filozofiji sa bočnim fudbalerima koji "špartaju" u oba pravca. Nešto slično i selektor Dragan Stojković koristi u reprezentaciji Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke