Zvanično - Pukla ljubav u Junajtedu

Autor: Nemanja Janošev
petak 19.11.2021.
16:51
Izvor: Sportske.net

I bilo je vreme...

EPA-EFE/Peter Powel
EPA-EFE/Peter Powel

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Džesi Lingard nije postigao dogovor sa tim klubom u vezi sa produžetkom ugovora i napustiće "Old Traford" narednog leta kao slobodan igrač, javlja engleski "Skaj", pod naznakom "brejking".

Pukla je ljubav između Džesija Lingarda i Mančester junajteda. Engleski fudbaler će na leto pronaći novu sredinu, a izvesno je da će predstojeće zime otići na pozajmicu, baš kao što je to bio slučaj i prethodne.

Tada je stigao u Vest Hem i potpuno eksplodirao. Želeli su "čekićari" da ga zadrže, ali on se nadao da bi mogao da se izbori za mesto u timu Ole Gunara Solskjera ove sezone. Dobijao je šansu na "kašičicu", a opet je prikazivao dobre igre i svojim golovima i asistencijama bivao od pomoći "crvenim đavolima". No, to nije bilo dovoljno da uveri Solskjera kako mu je neophodno dati veću minutažu, pa je rešio da se oproba na nekom drugom mestu.

Odigrao je svega 82 minuta ukupno u Premijer ligi i Ligi šampiona, a opet uspeo da upiše dva pogotka i asistenciju. 

Ovako nešto bilo je i najavljeno prethodnih dana, a po svemu sudeći, nijedan od klubova neće želeti da plati obeštećenje za Lingarda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke