Zvanično - PSŽ ima prvo pojačanje, dolaze još trojica!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 30.06.2022.
08:16
Izvor: Sportske.net

Neki novi Parižani.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Pari Sen Žermen će u novu sezonu ući sa novim šefom sturke. Bivši šampion sa Lilom, Kristof Galtije biće trener "svetaca", a njegov tim počeo je da se sklaapa.

Prvi je u Pariz stigao portugaslki vezista Vitinja. Vlasnik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi izdvojio je 40 miliona za transfer Vitinje, a ugovor sa njim biće potpisan do leta 2027. godine. 

Omaleni 22-godšnjak "eksplodirao" je prošle sezone u dresu Porta sa kojim je osvojio duplu krunu u Portugaliji i skrenuo pažnju bogatim klubovima širom Evrope, najonkretniji bio je šampion Francuske.

Ovo je samo početak kupovine u Parizu. PSŽ je u ozbiljim pregovorima sa štoperom Intera Milanom Škrinjarom, tako bi sjajni Slovački štoper uskoro mogao na "Park prinčeva". Potrebno je da PSŽ izdvoji najamanje 70 miliona evra.

Zajedno sa Škrinjaorm bi iz Italije za Pariz mogao i napadač Sasuola Đanluka Skamaka. Potrebno je da se klubovi nađu oko cifre za obeštećenje. Sasuolo želi 40 miliona, PSŽ nudi nešto manje, ali bi lako mogli da se dogovore.

Pored tandema iz Italije, Kristof Galtije mogao bi u Parizu opet da sarađuje sa Portugalcem Renatom Sančezom. Vezista Lila bio je jedan od ključnih igrača u šampionskoj sezoni 2020/21, bio je viđen u dresu Milana, ali je PSŽ pokvario planove šampionu Italije, sada je Sančez na korak da postane novi "svetac".

U petak se igra veliko finale Evropskog prvenstva za omladince, sastaju se veliki favorit Engleska i senzacija turnira Izrael. AdmiralBet je pripremio odličnu ponudu za ovu utakmicu, a mi bismo probali na Izrael, kvota je 6,10.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke