Zvezda i Brazilci "čupaju" srce odbrane Šerifa!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 30.11.2021.
08:55
Izvor: Sportske.net

Hoće li Šerif uspeti da se "odbrani" od ovih napada?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Pojedini fudbaleri Šerifa iz Tiraspolja nalaze se na ceni nakon impresivnih izdanja u ovosezonskoj Ligi šampiona.

Plasman putem kvalifikacija, šest bodova u dosadašnjem toku najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, pobeda u Madridu protiv Reala... Sve to dogodilo se moldavskom timu od septembra, pa do kraja novembra. Stoga, nije slučajno da su pojedini fudbaleri ovog kluba zavredeli mnogo pažnje.

Kako se juče obelodanilo, kolumbijski štoper Danilo Arboleda na meti je Crvene zvezde za januarski prelazni rok, ali on nije jedini defanzivac koji bi mogao da napusti klub već kroz dva meseca. Brazilski "Globo" otkriva da je Fluminense zainteresovan za levog beka šampiona Moldavije - Kristijana.

Ovaj fudbaler iz Brazila upisao je tri asistencije u aktuelnoj sezoni Lige šampiona, a jedna od njih došla je u Madridu u epskom trijumfu. Fluminense čeka kraj sezone u Brasileiru kako bi odredili svoj put u narednoj sezoni budući da imaju šanse da se plasiraju u Kopa Libertadores.

Trenutno su na sedmom mestu, što donosi kvalifikacije za to takmičenje, dok im je direktan plasman daleko dva boda. Preostala dva kola odrediće njihovu sudbonu i potom bi u januaru krenuli po Kristijana kako bi ojačali defanzivni deo terena, ali i dobili beka sa ofanzivnim afinitetima.

Kristijano u Šerifu nastupa poslednje četiri sezone odakle je stigao iz ekipe Volta Redondo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke