Zvezda našla pojačanje u vidu čoveka koji im je zagorčao život u oktobru!

Autor: Nemanja Janošev
petak 24.12.2021.
15:21
Izvor: Sportske.net

Posle Ohija, on je sledeći?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda namerava da angažuje krilnog napadača Radnika iz Surdulice Miloša Spasića (24), saznaje "Mondo".

Zvezdi je neophodna sveža krv na krilnim pozicijama posle slabe jeseni igrača koji pokrivaju desnu aut-liniju. Kako je Aleksandar Katai neprikosnoven na levoj strani, Miloš Spasić bi trebalo da bude njegova alternativa i rastereti ga u domaćem prvenstvu, ali isto tako, može da pokriva i suprotan kraj igrališta.

Dva kluba su u kontaktu, kako priznaje ovaj fudbaler koji je u oktobru mesecu postigao vodeći gol za Radnik u susretu sa Crvenom zvezdom. Taj meč je kasnije pripao Surduličanima 2:1 i tako su crveno-beli upisali, za sada, jedini poraz u Super ligi Srbije.

"Kao sto znate ja imam ugovor sa Radnikom do 2023. godine. O svemu odlučuje klub, u kontaktu je klub sa Zvezdom i ako dođe do transfera biću srećan, ako ne, nastaviću kao i do sada da dajem 100 odsto svojih mogućnosti za Radnik kako bi se izborio opstanak. Nije tajna da imam ponude iz Izraela i Belorusije, ali ponavljam, o svemu odlučuje klub", kazao je Spasić za "Mondo".

Spasić je ove sezone odigrao ukupno 22 meča i dao je šest golova, od čega pet u ligi, a jedan u Kupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke