Zvezdin biser i nesuđeni reprezentativac Srbije u Tajlandu!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.07.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Dvojica nekladašnjih fudbalera "crveno-belih" novi članovi Bangkok junajteda.

Nikola Mitic/STARSPORT
Nikola Mitic/STARSPORT

Povezane vesti

Rišairo Živković (27) je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije u Holandiji, ali nije uspeo da opravda visoka očekivanja.

Krilni napadač koji ima i srpske korene pokušao je da se vrati na veliku scenu i nastupima u Crvenoj zvezdi, međutim napustio je klub nakon samo jedne sezone u kojoj i nije dobio preveliku priliku.

Govorilo se u jednom trenutku da bi Živković mogao da nastupi i za reprezentaciju Srbije, ali je posle nastupa u mlađim selekcijama Holandije kao talentovani fudbaler Ajaksa odlučio da predstavlja Kurasao.

Posle epizoda u holandskom Emenu i Sejlorsu iz Saingapura, Živković je potpisao jednogodišnji ugovor sa Bangkok junajtedom, potvrdio je vicešampion Tajlanda.

Rišaira Živkovića će u klubu dočekati još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde koji je odnedavno u Aziji, u pitanju je Luka Adžić (25) koji je u Bangkok junajted stigao kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Čukaričkim.

Adžić je i ponikao u Zvezdi, nije uspeo da se nametne u prvom timu, ali je izborio transfer u Anderleht nakon čega je nastupao kao pozajmljen igrač Emena i Ankaragudžua pre nego je stigao u Zvole.

U Holandiji se zadržao jednu sezonu, da bi u poslednje dve nastupao kao fudbaler Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke