Zvezdin plan za Krstičića - Poslati jednog od najboljih u suprotnom pravcu!

Autor: Nemanja Janošev
subota 05.06.2021.
15:00
Izvor: Sportske.net

Da li je to pravi potez?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Uprava Crvene zvezde ima plan koji bi zadovoljio čelnike AEK u pregovorima u vezi sa vezistom Nenadom Krstičićem.

Naime, Zvezda u zamenu za Krstičića želi da pošalje jednog od učinkovitijih igrača iz prošle sezone - Gelora Kangu - javlja grčka "SDNA". Gabonski ofanzivni vezista je bio standardan u timu Dejana Stankovića prošle sezone koja se okončala osvajanjem duple krune, a pre toga eliminacijom od Milana u nokaut fazi Lige Evrope. 

U klubu sa "Marakane" nadaju se da će sa imenom Gelora Kange na stolu privoleti AEK da u suprotan smer pošalju veliku želju Stankovića, a i same uprave Nenada Krstičića.

Gabonac je igrao veoma dobro uz učinak od osam pogodaka i 13 asistencija u svim takmičenjima. Milojević ga ceni, radili su zajedno u Crvenoj zvezdi i mogli bi ponovo da sarađuju. Za sada, AEK ćuti, razmatraju ovu opciju i da li im takav rasplet odgovara, kako u igračkom, tako i u finansijskom smislu.

Ume Kanga i te kako da napravi razliku na terenu za Crvenu zvezdu, ne samo u domaćim takmičenjima, već i u Evropi, ali neretko ga je teško obuzdati. Imao je nesuglasice sa Stankovićem zimus, sve se izgladilo, a u prethodnom periodu je bio u centru pažnje afričke javnosti zbog optužbe iz DR Konga kako je lažirao identitet. Međutim, slučaj je ubrzo odbačen od tamošnjeg Suda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke