"Delije" češljaju Atinu u potrazi za "BB Bojsima"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.11.2015.
23:52
Izvor: Sportske.net

Združenim snagama navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde večeras "patroliraju" grčkom prestonicom ne bi li došli u bliski susret sa pristalicama zagrebačkog Dinama.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Manje od 24 sata pre početka utakmice 4. kola grupne faze Lige šampiona između Olimpijakosa i Dinama iz Zagreba na ulicama Atine vlada pravi haos.

Policijske snage pokušavaju da suzbiju navijače domaćeg tima ka Pireju ali im posao otežava činjenica da pristalice "Olimpijakosa" združenim snagama sa "Delijama" češljaju Atinu u potrazi za "Bed Blu Bojsima".

Video snimci i fotografije koji stižu iz Atine ukazuju na to da policija ne uspeva da u svojoj nameri i da navijača Olimpijakosa i Crvene zvezde ima na sve strane.

Na društvenim mrežama večeras su se pojavile fotografije navijača Crvene zvezde koji su u grčkoj prestonici uspeli da stignu do "navijačkih trofeja", obeležja navijača Dinama.

Oni upućeni u dešavanja na navijačkoj sceni prepoznaće na jednoj od fotografija i čuvenog vođu "Delija" koji se takođe nalazi u Atini gde se u sredu igra utakmica Lige šampiona između Olimpijakosa i Dinama.

Напиле се делијеее... #crvenazvezda

A photo posted by ФК Црвена Звезда (@_crvena_zvezda_) on Nov 3, 2015 at 1:53pm PST



Делије у атини уживо! #crvenazvezda #olympiacos #orthodoxbrothers #gate7 #delije

A photo posted by ФК Црвена Звезда (@_crvena_zvezda_) on Nov 3, 2015 at 2:06pm PST



На лов...kati magiko!!! #crvenazvezda #olympiacos #orthodoxbrothers

A photo posted by ФК Црвена Звезда (@_crvena_zvezda_) on Nov 3, 2015 at 2:10pm PST



Ne propustite