Navijači Napretka: ''Šta se dešava u našem klubu?''

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.12.2014.
15:33
Izvor: Sportske.net

Pristalice Napretka obratile su se otvorenim pismom glavnom finansijeru kluba Marku Miškoviću, zabrinuti zbog problema koji postoje u kruševačkom superligašu.

Povezane vesti

Navijači kruševačkog Napretka žele današnjim otvorenim pismom da iniciraju reakciju ljudi koji vode klub, kako bi se oglasili i objasnili javnosti ''aktuelni trenutak'' ovog kluba.

Otvoreno pismo navijača Napretka prenosimo u celini:

''Budući da pomno pratimo zbivanja u našem voljenom klubu, a uvidevši da smo došli do prelomnog trenutka u sezoni, koji se da tek nazreti, jer se niko od čelnika kluba još uvek nije obratio sportskoj javnosti i nama, navijačima, s velikim očekivanjem želimo da vam uputimo ovu poruku.

Uzimajući u obzir da se pripreme za novu polusezonu bliže, a da su i dalje aktuelna mnoga pitanja, osećamo potrebu da što pre čujemo o problemima pred kojima se naš klub nalazi, kao i put njihovih rešenja, a vi ste najkompetentniji da nas o tome izvestite.

Znajući za sve što je poslednjih godina s vašim dolaskom u klub urađeno, verujemo da bi, s vama na čelu, naš klub u budućnosti mogao mnogo više od onog što je učinio prethodnih sezona. U tome imate našu punu podršku. Za bolje sutra potrebno je da svi, ne ćuteći o svojim teškoćama i htenjima, stanemo pred branik slavnog imena našeg kluba.

FK Napredak će i dalje imati veliku podršku najodanijih navijača, koji i ovim putem žele da doprinesu da se klub ne vrati na staze neuspeha, koje mu prema imenu, navijačima, stadionu i gradu, čiji je večiti ponos, ne pripadaju, već da ponovo krene putevima stare slave.

Nadamo se da ćemo zajedno pronaći izlaz iz krize i da ćemo i dalje imati iste želje - pobede našeg kluba!

Uvek verni!

Navijači FK Napredak''

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.