Nove pretnje: "Delije, mislite da će vas Grobari spasiti?"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.11.2014.
14:07
Izvor: Sportske.net

Bezumlje i varvarstvo koje su takozvani navijači Galatasaraja pokazali ubistvom Marka Ivkovića ne prestaje ni posle četiri dana od tragedije. Novi transparent na račun "Delija" sadrži i odgovor na paljenje zastave Galatasaraja tokom utakmice Partizan - Na

Povezane vesti

Ukoliko posle svega što smo videli od strane pristalica Galatasaraja te osobe možemo nazivati navijačima i ljudima, onda valja istaći da su nastavili da provociraju "Delije".

Nakon ubistva Marka Ivkovića, nepoštovanja žrtve i nekolicine provokacija, huligani istanbulskog kluba nastavljaju da dolivaju ulje na vatru.

Poslednji u nizu transparenata koji se pojavio na ulicama grada na Bosforu upućen je navijačima Crvene zvezde a podkačeni su i "Grobari" koji su se u čitavu priču "umešali" paljenjem zastave Galatasaraja.

Na pomenutom transparentu piše: "Delije, da li verujete da će vas Grobari spasiti?" čime se aludira na paljenje zastave Galatasaraja na tribinama stadiona u Humskoj.

Dodajmo i to da se na "You Tube-u" pojavio prilično potresan snimak koji komparativnom metodom kako su navijači širom Evrope odali počast Marku Ivkoviću i tome kako neljudi iz Turske i Albanije nastavljaju da provociraju i skrnave žrtvu.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.