Tako to rade ''Grobari''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.01.2015.
17:15
Izvor: Sportske.net

Oni koji su subotnje veče proveli u hali ''Pionir'' mogli su da prisustvuju pravom spektaklu, iako na prvi pogled, duel Partizana i Igokee to nije obećavao.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kompletan događaj je podignut na mnogo viši nivo zahvaljujući fantastičnom ambijentu u beogradskom Hramu košarke, za koji su zaslužni navijači Partizana, koji su napunili tribine i navijali kao da se radi o nekom od brojnih evroligaških spektakularnih mečeva, igranih na istom mestu godinama unazad.

Naravno, kao što već znate, sve je počelo nesvakidašnjiom dočekom za trenera Partizana Duška Vujoševića, o čemu smo već i pisali, a oni koji žele da osete kako je ''grmelo'' u ''Pioniru'' tokom meča između Partizana i Igokee, mogu to da učine u snimku iz priloga.

Još da podsetimo, Partizan je ovaj meč dobio sa 74-65, što je šampionu Srbije već šesta uzastopna pobeda u ABA ligi.

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ljubitelj kosarke
Sunday, 25.01.2015
18:28

stvarno veliki uspeh partizana.toliko se pridaje znacaj jednoj pobedi protiv jedne nizerazredne ekipe koja u nasoj KSL nebi bila u vrhu.

avatar
Sunday, 25.01.2015
19:45

zasto onda nikada niste osvojili Aba Ligu ? ... a izvini jeste , FMP je bio prvak , cinimi se prve godine kada mi nismo hteli da igramo a vi odveli srpsku kosarku u sunovrat ...

avatar
Volt-ai-Re
Sunday, 25.01.2015
20:25

Dva puta su bili osvajaci:-D