Vlasnici PSŽ-a finansiraju teroriste!?

Autor: Miloš Marković
nedelja 11.01.2015.
12:27
Izvor: Sportske.net

Fudbalske provokacije nemaju meru, skandalozni transparenti u Francuskoj za vikend.

Povezane vesti

Francusku potresa šokantni teroristički napad na uredništvo satiričnog magazina 'Šarli Ebdo', dešavanja u zemlji nisu zaobišla ni sportsku scenu.

Pari Sen Žermen je za vikend gostovao Bastiji, četa Lorana Blana je poražena nakon što je vodila rezultatom 2:0, konačan rezultat je bio 4:2 za domaći tim.

Parižani su u rezultatskoj krizi koja se produbljuje i koja izaziva sumnje u šanse Svetaca za odbranom titule.

Donekle šokantan poraz pogoršao je i šokantan baner koji je tokom meča bio istaknut na tribini na kojoj se nalaze navijači Bastije.

Pogrešan trenutak za provokacije takvog tipa, na transparentu je stajala 'optužba' na račun vlasnika Pari Sen Žermena, koje su navijači Bastije optužili da sponzorišu i finansiraju teroriste.

Usred užasnih scena i problema sa terorizmom koji je potresao naciju, transparent navijača Bastije zaista izaziva i poteže žestoka pitanja.

Nema sumnje da će francuski klub biti kažnjen, ali se postavlja pitanje zašto je dozvoljeno da baner sa ovakvom sadržinom i porukom bude uopšte unet na stadion, ako je poznata nulta tolerancija za transparente političke prirode u fudbalu.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Surovi
Sunday, 11.01.2015
13:43

Uzece nam jos tri boda u kvalifikacijama, realno smo krivi.

avatar
Sunday, 11.01.2015
15:12

Zasluzili smo da igramo i na neutralnom terenu, naravno bez navijaca. Kad moze Partizan da bude kaznjen zato sto huligani Galate ubiju navijaca FMP-a pa moze i Srbija da bude kaznjena sto je tamo neki ubio nekoliko francuza.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 11.01.2015
16:44

Pa naravno da smo krivi.. pogledaj realno, francuska ima istu vremensku zonu kao mi, to je presudilo :D