Bura na Banjici, uprava krivi Šoštara za prekid konferencije!

Autor: Beta Beta
petak 03.07.2020.
13:45
Izvor: Beta

Direktorka "crno-belih" Tatijana Rakas rekla je da je protest roditelja "opstrukcija u režiji Aleksandra Šoštara".

BETAPHOTO/HINA/Mario STRMOTIC/DS

Povezane vesti

Nezadovoljni roditelji dece koja treniraju u vaterpolo klubu Partizan prekinuli su danas nakratko konferenciji za novinare tog kluba.

Oni su se okupili u SC Banjica i lupajuću u staklo, uz povike "Uprava napolje!" i "Hoćemo promene!", prekinuli konferenciju za medije.

Povod konferencije je bilo otvoreno pismo bivših igrača Partizana, medju kojima su Filip Filipović, Živko Gocić i Slobodan Nikić koji traže ostavku uprave kluba jer je smatraju odgovornom za propadanje kluba i srozavanje njegovog ugleda, zahtevajući sazivanje vanredne Skupštine.

Tom zahtevu danas su se pridružili prvotimci i treneri Partizana, kao i roditelji dece koja treniraju u tom klubu.

Konferencija na Banjici je ipak održana, a bila je burna.

"Pričao sam sa Filipom Filipovićem, on je tražio da ode Tatijana Rakas i rekao da će on dovesti ljude u klub. Pitao sam ga koje ljude, ali nisam dobio zadovoljavajući odgovor", rekao je predsednik Upravnog odbora Mirko Bradajić.

"Drago mi je što se legende kluba interesuju za dešavanja u klubu, ali zašto se do sada nisu interesovali? Ovde mogu sve da dobiju i saznaju"
, dodao je on.

baner

Direktorka "crno-belih" Tatijana Rakas rekla je da je protest roditelja "opstrukcija u režiji Aleksandra Šoštara".

"Bivši igrači su dezinformisani. Kriza u klubu je ogromna i duboka, ali ne od dana kada sam ja došla u klub, a mene je zvao Šoštar i molio da dodjem. Nisam došla ovde da se bogatim ili iz nekog ličnog interesa, to je ovde nemoguće", rekla je ona.

"Znam da je Filipović postavio jedini uslov da ja odem iz kluba, a da će on dovesti neke svoje ljude. Pozvan je da dodje u klub, da razgovaramo, nije došao... Šoštar ne može da ode dostojanstveno iz Partizana, očigledno", zaključila je Rakas.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.