''Derbi za sve sladokusce'', počinje finale plej-ofa!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.05.2022.
18:36
Izvor: Beta

Dve najbolje srpske ekipe u ovom trenutku odlučiće o tituli u finalnoj seriji plej-ofa.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Pomoćni trener vaterpolista Novog Beograda Aleksandar Bakić rekao je danas da će u predstojećoj finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca presuditi želja i htenje i da je ubedjen da će to biti na strani njegove ekipe.

"Između nas nema nikakvih nepoznanica, mnogo puta smo do sada bili rivali i odlično se poznajemo. Smatramo da će u ovoj prvoj i svim narednim utakmicama presuditi želja, htenje, a mi smo ubedjeni da će to da bude na našoj strani", rekao je Bakić, prenosi klub.

Vaterpolisti Novog Beograda i Radničkog iz Kragujevca u sredu počinju finalnu seriju plej-ofa Superlige Srbije.

Dve najbolje ekipe u Srbiji ove sezone su se već sastale sedam puta, a Novobeograđani vode u pobedama 5:2.

Bakić je naveo da su po svemu prikazanom u dosadašnjem delu sezone dve ekipe zasluženo u finalu i istakao da će jako bitno biti odbraniti domaći teren.

"Svim silama ćemo napasti Radnički i pokazati da smo mi u ovom trenutku ekipa koja treba da nosi titulu šampiona. Apsolutno respektujemo rivala, biće to derbi za sve sladokusce vaterpola", zaključio je Bakić, uz konstataciju da su svi prvotimci zdravi i spremni za meč.

Golman Novog Beograda Gojko Pijetlović istakao je da su do finala stigle dve najbolje ekipe u državi, da su svi to očekivali i da nema iznenađenja.

"Jedina razlika je u tome što se nama sezona ovde ne završava, imao i Ligu šampiona, a Radnički sada treba da zada onaj finalni najjači udarac. To očekujemo i na to smo spremni", rekao je Pijetlović.

"Iskustvo iz ranijih utakmica kaže da će biti napet meč, fizički iscrpljujući, sa dosta isključenja... Verovatno ćemo opet put mi više imati igrača manje, ali okrećemo se isključivo našoj igri, našoj ekipi i našoj motivaciji. Bićemo motivisani i koncentrisani posebno u odlučujućim momentima", dodao je on.

Prva utakmica finala na programu je u sredu od 19.00 na bazenu "11. april".

Drugi meč finalne serije igra se u subotu u Kragujevcu, a eventualna majstorica 25. maja na Novom Beogradu.

Ne propustite