Istorijski dan za Partizan, hoće li se aktuelna uprava povući?

Autor: Beta Beta
Sunday 30.08.2020
14:17
Izvor: Beta

Novo rukovodstvo vaterpolo kluba Partizan izabrano je na danas održanoj vanrednoj sednici Skupštine kluba, a za direktora je imenovan legendarni golman crno-belih i reprezentacije Nikola Kuljača.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Kako se navodi u saopštenju, odabir novog rukovodstva "samo je prvi korak u procesu oporavka kluba". Sednica je održana u prostorijama JSD Partizan, na stadionu u Humskoj.

Legendarni reprezentativni golman Nikola Kuljača izabran je za novog direktora, a na mesto predsednika Upravnog odbora Jovan Lazarević.

Članovi su: Radosav Mitrović, Luka Šaponjić, Dragan Bakvić, Filip Filipović, Marko Vukomanović, Drago Gudalović, Stefan Mitrović i Milan Aleksić.

"Napravili smo prvi, ali najvažniji korak, a to je promena rukovodstva i dolazak ljudi koji su jednoglasni u ideji da Partizan mora da se vrati na put kojim je nekada išao. Skupština je protekla u najboljem redu, kako i dolikuje.

Čeka nas težak posao, svesni smo izazova, ali timski idemo zajedno u savladavanje prepreka. Prioritet će pre svega biti da vratimo decu, kako bi Partizan ponovo bio mesto okupljanja nekih novih šampiona. Jedva čekamo da se vratimo na Banjicu", navodi se u saopštenju novoizabranog rukovodstva Partizana.
-
-
baner
-
Predsednik Skupštine kluba biće Srđan Mišković, a u Nadzornom odboru su Slobodan Nikić, Srđan Vidović i Miloš Golić.

Održavanje vanredne Skupštine tražili su bivši i sadašnji igrači Partizana, Udruženje igrača i trenera i većina članova Skupštine nezadovoljni radom rukovodstva kluba. Podršku su im pružili i roditelji dece koja treniraju u Partizanu. Oni su tražili ostavke cele uprave na čelu sa Tatjanom Rakas.

Uprava na čelu sa Tatjanom Rakas je u petak saopštila da će sednica biti "nelegitimna sa ciljem da se protivzakonito preuzme klub".

Tada je navedeno da će "legitimna sednica Skupštine VK Partizan biti održana odmah po prestanku epidemioloških mera zabrane okupljanja".

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Sanchez Bakero
Sunday, 30.08.2020
21:06

Ovakva vest bi trebalo da stoji u odeljku za fudbal.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 30.08.2020
14:20

Poslednji voz...