Još jedno strašno pojačanje! Da li će biti jači KK ili VK Partizan?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.07.2021.
10:40
Izvor: Sportske.net

Posle duge krize, ovog leta su se i jedni i drugi iznenada preporodili.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Vaterpolo klub Partizan je i dalje naš najtrofejniji klub, jedan od najtrofejnijih u Evropi sa sedam titula prvaka Starog kontinenta, ali je u proteklih pet-šest godina prošao kroz najveću krizu u klupskoj istoriji.

Međutim, ovog leta su se stvari konačno promenile, finansijska situacija se popravila i efekti se već vide u spektakularnim pojačanjima koja stižu, jedno za drugim. U toku letnje pauza, crno-beli su produžili saradnju sa reprezentativcem Stefanom Mitrovićem, ali su doveli još trojicu - Milana Aleksića, Nemanju Vica i golmana Dimitrija Rističevića.

Ni to nije sve, najnovije Partizanovo pojačanje je 27-godišnji reprezentativac SAD Aleks Bouen, pa je jasno da će Partizan sledeće sezone ponovo biti na visokom nivou, ali uz nikad jaču konkurenciju u Srbiji, gde sjajne timove imaju i aktuelni šampion Radnički, zatim Novi Beograd koji se takođe pojačava, a tu su i Zvezda i Šabac...

Slično se ovog leta dešava i u Košarkaškom klubu Partizan koji je takođe prošao kroz najtežu finansijsku krizu, a prošle sezone su i rezultati bili ispod svih očekivanja, pa je ovog leta usledio ''reset''. Vratio se Željko Obradović, najtrofejniji evropski trener, stižu i brojna atraktivna pojačanja, pa će za razliku od prethodne sezone i košarkaši crno-belih donositi nove radosti navijačima ovog kluba.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 11.07.2021
11:35

Значи решио председник да им оживи цело јсд. Хајде и ми мало да кукамо о апартхејду и угњетавању да ако ли се смилује да нам удели који динар.