Kragujevčani bez rezultatskog imperativa na jednu od najjačih ekipa na svetu

Autor: Ivan Cvetković
utorak 19.04.2022.
15:45
Izvor: Sportske.net, Beta

U pretposlednjem 13. kolu Grupe A Lige šampiona vaterpolisti Radničkog gostuju u Budimpešti ekipi Ferencvaroša, prvaku Evrope iz 2019. godine.

BETAPHOTO/SD RADNICKI KRAGUJEVAC/EV
BETAPHOTO/SD RADNICKI KRAGUJEVAC/EV

Povezane vesti

Vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Marko Radulović rekao je danas da će meč protiv Ferencvaroša poslužiti za podizanje forme pred kraj domaćeg prvenstva, ali i da će tim biti motivisan za duel protiv jedne od najboljih evropskih ekipa.

"Kako smo ostali bez šansi za plasman na fajnal-ejt Lige šampiona ova utakmica će nam poslužiti da vidimo u kakvoj smo formi pred završnicu domaćeg šampionata. Igramo protiv jedne od najboljih evropskih i svetskih ekipa i sama pomisao na to da kao jedan mlad tim imamo šansu da se nadmećemo sa njima dovoljan je motiv sama po sebi", rekao je Radulović, preneo je klupski sajt.

U pretposlednjem 13.  kolu Grupe A Lige šampiona vaterpolisti Radničkog gostuju u Budimpešti ekipi Ferencvaroša, prvaku Evrope iz 2019. godine.

Ferencvaroš zauzima četvrto mesto u Grupi A sa 22 boda, dok je Radnički šesti sa 13 bodova.

On je istakao da će meč biti težak, pošto u Ferencvarošu igra nekoliko madjarskih reprezentativaca.

"Tu su i jedan od najboljih igrača današnjice Deneš Varga, Marton Vamoš, Silard Janšik i golman Soma Vogel", dodao je on.

Radulović je poručio da se njegova ekipa neće predati i da će se boriti do kraja.

"Siguran sam da je pred nama jako težak zadatak, ipak, daleko od toga da smo poneli belu zastavicu", zaključio je Radulović.

Utakmica između Ferencvaroša i Radničkog odigraće se u sredu u 19 časova.

Ne propustite