Mogu li Kragujevčani do čuda u Breši?

Autor: Darko Mitrović
petak 08.04.2022.
17:41
Izvor: Beta

Nemaju šta da izgube.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Miloš Miličić rekao je danas da je Breša do sada najviše pokazala u Ligi šampiona, kao i da će se igrači boriti za plasman na završni turnir sve dok postoji šansa.

"Breša je možda najviše pokazala u dosadašnjem delu Lige šampiona u našoj grupi. Oni i Barseloneta igraju taj moderni, brzi vaterpolo sa dosta plivanja. U Kragujevcu su nas potpuno nadigrali (8:14) i sasvim zasluženo dobili tolikom razlikom. Nismo uspeli da odgovorimo taktički na njihovu igru, iako smo se spremali za tu zonu iz koje stalno idu u kontre", rekao je Milačić, preneo je klupski sajt.

"Sada idemo u Brešu da popravimo utisak, ali neće biti lako, jer su oni favoriti i poznato je da je teško igrati na njihovom bazenu, gde retko ko može da ih dobije", dodao je on.

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca gostovaće u subotu ekipi Breše, u meču 12. kola Grupe A Lige šampiona.

Breša je vodeća sa 26 bodova, dok je Radnički na šestom mestu sa 13 bodova.

Radnički zaostaje šest bodova za ekipom Olimpijakosa, koja se nalazi na četvrtom mestu koje vodi na fajnal-ejt.

Miličić je dodao da ekipa mora mnogo pametnije da igra u napadu, a da protivniku ne smeju dopustiti lake golove iz kontri.

"Ako svedemo utakmicu na pozicionu igru, možemo da igramo egal sa njima, u suprotnom nemamo šanse. Teoretski su male šanse da se plasiramo na 'fajnal-ejt', ali dok god postoje, mi ćemo se boriti", zaključio je Miličić.

Meč između Breše i Radničkog iz Kragujevca na programu je u subotu od 19.00.


Ne propustite