Ne pamti se ovakav izgled tabele - Partizan potonuo, navijači se okreću protiv uprave?

Autor: Darko Mitrović
subota 12.01.2019.
14:23
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Najtrofejniji srpski klub već nekoliko godina prolazi kroz tešku finansijsku situaciju, ali najveći problem je što je iz godine u godinu sve gore.

aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov
aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Godinama iz Partizana stižu apeli da se pomogne sedmostrukom šampionu Evrope, kako bi se sprečilo njegovo gašenje, ali i dalje nema značajnijih pomaka u pozitivnom smeru.

Uprava je nemoćna da se izbori sa nagomilanim problemima, a da sve bude gore, tu je i aktuelni spor sa Opštinom Voždovac oko vlasništva nad bazenom na Banjici.

Ove sezone crno-belih nema u Ligi šampiona, umesto njih se takmiči Crvena zvezda, nedavno su poraženi od Šapca u borbi za trofej Kupa, a porazi se ređaju i u regionalnoj ligi, gde Partizan posle devet kola zauzima pretposlendnje mesto, sa bodom više, ali i utakmicom više od ''fenjeraša'' POŠK-a.

Međutim, ono što se desilo tokom najnovijeg, sinoćnjeg meča u Beogradu, u duelu sa splitskim Jadranom (3:9), još više je ilustrovalo težinu problema u kom se Partizan nalazi.

Naime, grupa navijača Partizana je tokom ove utakmice, nezadovoljna zbog novog ubedljivog poraza, počela da proziva upravu, tražeći njen odlazak.

Njihova skandiranja ''uprava, napolje'' možete da vidite OVDE, ali jasno je da je u Partizanu problem mnogo dublji...
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Saturday, 12.01.2019
16:32

Ja ne znam kako se neko ne smiluje da im pomogne. Pa stvarno sramota kako niko nema osecaja za klub. Mislim na ove imucnije ljude koji se hvale skupim kolicima, odecama itd. Jedino od tih imucnijih je pomogla Karleusa, ma koliko ljudima to smesno zvucalo, pa i meni. Nek se malo i drugi ugledaju na nju po tom pitanju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 12.01.2019
18:38

Niko NE SME da pomogne (javno) klubovima iz SD Partizan, Karleuša je nezavisna od ove zvezdine vlasti i ništa joj ne mogu. Ostali moraju da se kriju, a oni koji vide interes ne mogu jer ili neće dobiti reklamu ili će im biti uništene firme - zato nemoj da se pravimo naivni kao ne znaš šta se dešava. Samo ništa ne traje večno!

avatar
Man united
Sunday, 13.01.2019
09:35

ахахах, нико не сме да помогне? Онолика државна предузећа у ККП, онолике паре спуцане. Још се и сваки час захваљујете председнику државе. Проблем је овде што су ваше неспособне управе навикле на бахаћење у свим спортовима. Добили сте базен на поклон док је Звезда гашена милион пута. Ја не знам ни који нам је по реду ово новоосновани клуб. Тад сте ликовали, а сад кукате да вама неко помогне. Што за Звезду нисте тражили помоћ, него сте сваки пут доприносили њеном гашењу?

avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 13.01.2019
02:03

Smeju da pomognu kk a ne smeju vk,hajde nemoj te da ste smešni....

avatar
Čeki
Sunday, 13.01.2019
00:27

Tako je, i vi ste pali jednom kad ste nas pokusali da unistite, a i ovi ce uskoro, i tako u krug. Ali, to da niko ne sme da pomogne, sme itekako nego ih ne interesuje, samo ti to preuvelicavas toliko da treba sve da pripadne vama i kako ste vi sve posteno radili, a drugi su losi. To je tvoj problem. Uostalom ovo je tvoj klub, sto se ne angazujes malo da mu pomognes koliko mozes.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 12.01.2019
16:12

Nasa uprava jeste veoma nesposobna (nista lepse ne mislim ni o drugim nasim sekcijama iako u poslednje vreme duvaju neki malo bolji vetrovi u nekim sportovima), ali, ovo je problem i (i zemlje i reprezentacije) Srbije...