Neka se spreme Rumuni - Savić okuplja najjači sastav

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.11.2017.
11:11
Izvor: Beta

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak igrača za predstojeću utakmicu sa Rumunijom u prvom kolu Svetske lige, u kojoj brani titulu.

Vss/Uniqa
Vss/Uniqa

Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije igraju u utorak 14. novembra od 19 časova u Zrenjaninu protiv Rumunije, utakmicu prvog kola Svetske lige.

Kako je saopštio Vaterpolo savez Srbije, Savić je pozvao igrače koji su na Svetskom prvenstvu u Budimpešti osvojili bronzanu medalju, a iz tog tima jedino će izostati povređeni Stefan Mitrović, koga će zameniti Strahinja Rašović.

"Želimo da igramo sa jakim sastavom jer još nije poznat domaćin takmičenja pa je moguće da i najbolji drugoplasirani sastav bude učesnik završnog turnira. Znamo Rumuniju, nama je najvažnije da se okupimo, prvi put posle avgusta i dobro obavimo treninge i utakmicu", rekao je Savić.

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Strahinja Rašović i Branislav Mitrović.

Ekipa će se okupiti dan pre utakmice i treniraće u bazenu Zavoda za sport u Košutnjaku, a u Zrenjanin će otputovati na dan utakmice.

Srbija je petostruki uzastopni osvajač Svetske lige, a to takmičenje osvajala je 11 puta.

Ne propustite