Novi ljudi spasavaju Partizan?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.11.2019.
13:20
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Šta se to ''kuva'' na Banjici?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Najtrofejniji srpski vaterpolo klub, sedmostruki prvak Evrope Partizan već godinama prolazi kroz velike probleme, pre svega finansijske, koji se odražavaju i na sastav i rezultate ekipe.

Usred svega toga, već dugo traju i problemi oko vlasništva nad bazenom i ta agonija nikako da se završi.

Ipak, ovih dana ima nekih pozitivnih nagoveštaja da bi neki ''novi ljudi'' mogli da preuzmu klub i vrate ga na staze uspeha.

To je u razgovoru za ''Žurnal'' potvrdio i Aleksandar Šoštar, aktuelni predsednik kluba.

''Ko god ima dobre namere je dobro došao. Ne bih sada da pričam o imenima osim što mogu da ponovim ono što se zna. A to je da je Partizan godinama u teškoj situaciji, da jedva opstaje i da se sve teže i teže nosi sa problemima. Zbog toga je sasvim logično da svako ko ima ideju, program, dobre namere može da bude od pomoći. Sačekajmo nekoliko dana'', istakao je Šoštar.

Pomenuti list otkriva da su u igri za dolazak na čelo Partizana Raša Ristivojević i Dragan Veljić, u saradnji sa Miloradom Krivokapićem, bivšim predsednikom VSS.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 03.12.2019
13:55

Klasičan primer za zahvalnost,kao kad hirurg udari pešaka na pešačkom prelazu ,ovaj ga pokupi ,odnese u bolnicu,jedva ostane živ,težak invalid,a onda on ceo živoz zahvalan doktoru što mu je spasao život.Na žalost našem vaterpolu i medaljama je došao kraj.

avatar
REVØLT
Saturday, 02.11.2019
15:44

Smesno, sad nam kao bacaju pojas za spasavanje...