Novi poraz Srbije - Španci bolji za jedan gol

Autor: Mladen Heleta
petak 30.12.2022.
10:45
Izvor: Sportske.net

Sledeći meč Srbija i Španija u Americi igraju u noći između 1. i 2. januara.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

U drugom meču na novogodišnjem turniru u Sjedinjenim Američkim Državama, vaterpolisti Srbije poraženi su od selekcije Španije rezultatom 12:11.

Naš tim je dan ranije izgubio od domaće reprezentacije u Luisvilu sa 16:12.

Srpski vaterpolisti su vodili tokom većeg dela utakmice, na poluvremenu je bilo 6:4, posle trećeg perioda 8:7, ali su Španci četiri minuta pre kraja preokrenuli i prvi put stigli do prednosti. Usledila je neizvesna završnica, igralo se gol za gol, a pogotkom Alvara Granadosa u poslednjem minutu Španci su došli do pobede.

Srbija je igrala u sastavu: Filipović, Dimitrijević, Rašović 2, Ranđelović 1, Martinović, Lazić, Drašović 2, Jakšić 1, Janković, Ubović, Stojanović 2, Vučinić 1, Mitrović, Radulović.

Kod Srbije su se po dva puta u listu strelaca upisali Strahinja Rašović, Radomir Drašović, Ognjen Stojanović i Marko Radulović, dok je kod Španaca najefikasniji bio vaterpolista Novog Beograda Alvaro Granados, koji je postigao pet golova.

Novi meč Srbija i Španija igraju u noći između 1. i 2. januara, a 24 sata kasnije protivnik selekcije Uroša Stevanovića bića i domaća reprezentacija.

Ne propustite