Ostaje li Uroš Stevanović na klupi Srbije? Evo šta nam je rekao!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.09.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Danas su selektori u prvom planu...

Darko Mitrovic/Sportske.net
Darko Mitrovic/Sportske.net

Povezane vesti

Sportska vest dana u Srbiji je svakako potvrda Svetislava Pešića da odlazi sa mesta selektora košarkaške reprezentacije Srbije, mesec dana posle osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

U narednom periodu biće mnogo promena u Košarkaškom savezu Srbije, jer je pre Pešića i predsednik KSS Predrag Danilović podneo ostavku, a kakva je situacija u Vaterpolo savezu Srbije posle osvojenog trećeg uzastopnog olimpijskog zlata?

Podsetimo, Srbija je predvođena selektorom Urošem Stevanovićem odbranila titulu olimpijskog šampiona, ali s obzirom da Stevanoviću ističe ugovor, postavlja se pitanje hoće li ostatli na selektorskoj funkciji i u narednom olimpijskom ciklusu.

Za sada nema potvrde iz VSS-a po tom pitanju, pa smo danas u Kragujevcu na promociji novog tima Radničkog upitali Stevanovića da li je već doneo odluku i da li će i u narednim godinama predvoditi ''delfine''.

''Obavio sam već razgovore sa ljudima u Savezu. Nastavićemo u narednom periodu kada se neke stvari budu konkretnije znale. Nadam se... Postoji obostrana volja, ali treba utanačiti i te neke stvari koje su jako bitne, što se tiče i strategije i budućih planova. Najlakše je što se tiče parafa'', izjavio je Stevanović za ''Sportske''.

Ne propustite