Prve reakcije iz Novog Beograda posle drame u finalu: ''Mnogo nam je teško''

Autor: Darko Mitrović
subota 04.06.2022.
23:21
Izvor: Beta

Pro Reko bio srećniji u penal-seriji.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Pomoćni trener vaterpolista Novog Beograda Aleksandar Bakić izjavio je večeras da je svima "mnogo teško" posle poraza od Pro Reka i da su "osećanja pomešana".

Novi Beograd je večeras poražen od Pro Reka posle izvodjenja peteraca ukupnim rezultatom 16:17, u finalu Lige šampiona.

"Ponosni smo na ekipu. Možda nije pošteno reći da smo večeras bili bolji, ali ova srebrna medalja je trebalo da sija zlatnim sjajem. Zbog toga nam je mnogo teško i zato su osećanja sada pomešana", izjavio je Bakić, a preneo klub.

Bakić je istakao i "sjajnu organizaciju kluba", koja od "prvog dana prati" klub.

"U decembru smo izgubili Kup i mnogi su pomislili da nećemo ništa uraditi. Ali, brzo se pokazalo dolaskom Igora Milanovića da smo se podigli i da je cela vaterpolo Evropa drhtala od Novog Beograda. To je ono na šta smo ponosni", dodao je on.

Bakić se zahvalio i Aleksandru Šapiću "koji je sve ovo omogućio".

"Znam da mu je sada jako teško. Bio je sa nama u svlačionici posle meča. Obratio nam se rečima velike podrške i da nije njega ne bi bilo ni ovog kluba", dodao je Bakić.

Vaterpolista Novog Beograda Vasilije Martinović izjavio je da je ostao "gorak ukus" posle poraza u finalu.

"U sve tri utakmice na završnom turniru dali smo svoj maskimum. Nismo zadovoljni drugim mestom. Ali, sledeća takmičarska godina je uskoro tu. Hvala mom timu i stručnom štabu na lepoj sezoni", rekao je Martinović.

Martinović je prokomentarisao i ambijent na tribinama bazena "11. april", koje su bile ispunjene do poslednjeg mesta.

"Pune tribine su davale dodatni motiv i snagu da igramo dobro i da se borimo. Hvala svima koji su došli. Nadam se da smo velikom borbenošću zaslužili njihovo poverenje i da će nastaviti da nas podržavaju i sledeće sezone", izjavio je Martinović.

Ne propustite